led olsn?led olani taktin mi?
cha fan takılı sadece kasa fanlarıyla ilgili kablolardanled olani taktin mi?
led fanını takmazsan bluethoothla mı güç çekecek dostum.led olsn?
Mesaj otomatik birleştirildi:
cha fan takılı sadece kasa fanlarıyla ilgili kablolardan
dostusu bende onu soruyorum yazmışım oraya bilsem sorar mıyım forumda senin gibi 3iq lar oldukça kimse ne bi şey öğrenebiliyo ne çözüm bulabiliyoled fanını takmazsan bluethoothla mı güç çekecek dostum.
led kablosu çıkmadı direkt olarak front panel kablosu çıktı bütün onun bağlantısınız yaptımled olani taktin mi?
kanka ustunde led yazan kucuk bir kablo olmasi lazim psu taraflarinda yada anakart taraflarinda olur genellikle bir kontrol etdostusu bende onu soruyorum yazmışım oraya bilsem sorar mıyım forumda senin gibi 3iq lar oldukça kimse ne bi şey öğrenebiliyo ne çözüm bulabiliyo
led kablosu çıkmadı direkt olarak front panel kablosu çıktı bütün onun bağlantısınız yaptım
tamam kanka biliyorum o kabloyu ama o ayrı ayrı bu kablolar çıkmadı birleşikti kablolarkanka ustunde led yazan kucuk bir kablo olmasi lazim psu taraflarinda yada anakart taraflarinda olur genellikle bir kontrol et
nasil cikmaditamam kanka biliyorum o kabloyu ama o ayrı ayrı bu kablolar çıkmadı birleşikti kablolar
front panel kablosu çıktı hepsi bir sanırım o kablo üzerinde reset power tuşu falan çalışıyor ama rgb çalışmıyonasil cikmadi
Anlatmak istediğim şeyi led kablolarını takmadan ışık gelmeyeceğini belirtim ufak bir şaka yaptım ne kadar garipsiniz yahu.dostusu bende onu soruyorum yazmışım oraya bilsem sorar mıyım forumda senin gibi 3iq lar oldukça kimse ne bi şey öğrenebiliyo ne çözüm bulabiliyo
led kablosu çıkmadı direkt olarak front panel kablosu çıktı bütün onun bağlantısınız yaptım
şakaların çözüm üretmiyo normal vatandaşAnlatmak istediğim şeyi led kablolarını takmadan ışık gelmeyeceğini belirtim ufak bir şaka yaptım ne kadar garipsiniz yahu.
düzgün dille ne yapmam gerekiyor deseydin çözümü bulurdun sen bilirsin.şakaların çözüm üretmiyo normal vatandaş