Neler Yeni

Çözüldü✓ ANAKART CPU IŞIĞI KIRMIZI YANIYOR

okan1975

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Okan
Arkadaşlar Merhaba,
Geçen hafta yeni pc topladım özenle tüm montajları tamamladım ve kasaya güç verdiğimde cpu ışığı kırmızı yandı ve dram ışığı ise sarı yanmaya başladı yaklaşık 5dk bu şekilde bekledikten sonra ışıklar söndü ve ekrana görüntü geldi. oyunlarda sorunsuz performanslı bir şekilde yüksek fps alıyorum fakat pc yi her resetlediğimde veya kapatıp açtığımda aynı sorun devam ediyor. Lütfen neyi kontrol etmem gerekli bilgi verebilir misiniz?

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Arkadaşlar Merhaba,
Geçen hafta yeni pc topladım özenle tüm montajları tamamladım ve kasaya güç verdiğimde cpu ışığı kırmızı yandı ve dram ışığı ise sarı yanmaya başladı yaklaşık 5dk bu şekilde bekledikten sonra ışıklar söndü ve ekrana görüntü geldi. oyunlarda sorunsuz performanslı bir şekilde yüksek fps alıyorum fakat pc yi her resetlediğimde veya kapatıp açtığımda aynı sorun devam ediyor. Lütfen neyi kontrol etmem gerekli bilgi verebilir misiniz?
BIOS a gir, Memory Context Restore ayarını Enable yap. Kaydet ve Çık. Hızlanacaktır

okan1975

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BİOS UPDATE yaparak sorunu çözdüm bide Memory Context ayarını auto dan enable yaptım ne işe yarıyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,324
Üyeler
158,990
Son üye
Alterlord
Top Bottom