epalo 80+ Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 475 Dahası Reaksiyon skoru 159 İsim Durmuş T. 3 Eylül 2024 #14 İşlemci ve bellekler sorunsuz anladığım kadarıyla anakart sorunlu ve iade oldu. Nereden almıştınız anakartı?
İşlemci ve bellekler sorunsuz anladığım kadarıyla anakart sorunlu ve iade oldu. Nereden almıştınız anakartı?
H herkesuyurken 80+ Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Ali 3 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 epalo yazmış: İşlemci ve bellekler sorunsuz anladığım kadarıyla anakart sorunlu ve iade oldu. Nereden almıştınız anakartı? Devamı için tıklayın... Hepsiburada'dan HP satıcılı almıştım ama ilk iki gün sorunsuz şekilde çalışıyordu. Aldığımın ilk günü BIOS update yapmıştım. Belki de müşteri mumnuniyeti adına iade aldılar bilemiyorum. Yeni anakart ile asıl sonucu da görmüş olacağız.
epalo yazmış: İşlemci ve bellekler sorunsuz anladığım kadarıyla anakart sorunlu ve iade oldu. Nereden almıştınız anakartı? Devamı için tıklayın... Hepsiburada'dan HP satıcılı almıştım ama ilk iki gün sorunsuz şekilde çalışıyordu. Aldığımın ilk günü BIOS update yapmıştım. Belki de müşteri mumnuniyeti adına iade aldılar bilemiyorum. Yeni anakart ile asıl sonucu da görmüş olacağız.