Hazır sistem alma benceMax 85k bütçe, 4k 60hz monitör dahil olacak, yardımcı olduğunuz teşekkürler
Neden hocam, Macbook daha mı iyi olur yoksa kendim mi toplayayımHazır sistem alma bence
Macbook dan iyi performans verir miBende kendin diz hazır sistem alma
En iyisini seç al derken kardeşim? Zaten en iyisi hangisidir diye buraya yazdım.Forumdan destek almak içinde buraya yazdımBütçen var paran var hazır sisteme gerek yok en iyisini seç al bilgin yok ise forumdan destek al
Cuda çekirdek sayisi ve bit derinliği en yüksek olanlar grafik tasarimcilarina göre oluyor ve Nvidia tercih ediliyor.Max 85k bütçe, 4k 60hz monitör dahil olacak, yardımcı olduğunuz teşekkürler
Teşekkürler hocamCuda çekirdek sayisi ve bit derinliği en yüksek olanlar grafik tasarimcilarina göre oluyor ve Nvidia tercih ediliyor.
4080 ekran kartı. 46 bin bandında
7900x3D islemci. 15 bin bandinda
Gskill 2x32gb Ddr5 6000 9 bin bandında
Msi x670e wifi anakart 10 bin bandında
High power 850w psu 2 bin bandında
27 inç 4k monitor 5bin bandinda
Kasa bin TL
Ekran kartı 4070Ti Süper seçilirse 33bin bandında olur. Monitör daha iyi seçilebilir böylelikle.
Samsung M7 27 inç 4K akıllı monitor mesela
Bilgisayarı biryere götürmeyeceksen masaustu her zaman daha iyi performans verirNeden hocam, Macbook daha mı iyi olur yoksa kendim mi toplayayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Macbook dan iyi performans verir mi
Tam size göre bir sistem var.Fakat biraz bütçenizi aşablrsnız.Peşin, monitör dahil
Sistemin linkini atar mısınTam size göre bir sistem var.Fakat biraz bütçenizi aşablrsnız.
Alıntıyı görüntületotalde 85k bütçeniz varken 4k aşıyorsunuz.Problem olmaz umarım.Samsung M7 LS43BM700UPXUF 43" 4 ms 4K 60 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung M7 LS43BM700UPXUF 43" 4 ms 4K 60 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung M7 LS43BM700UPXUF 43" 4 ms 4K 60 Hz Monitör özelliklerini incele, 7.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com