Neler Yeni

🔥İndirim Starmaxx 16 inç yaz lastiği 1540tl

Mert

80+ Silver
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
2,634
Her yıl binlerce lira sigorta ödeyip 2-3 bin lira için Starmaxx alınmaz. Lastikte daima test şampiyonları alınmalı. Lastik aşınma sınırına geldiğinde ya da çatlaklar başladığında da derhal çöpe atılmalı. Hız yapmıyor olmanız ani fren ihtiyacınız olmayacağı anlamına gelmez.

Gün gelir dediğimi anlarsınız fakat her şey için çok geç olur.
 

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Katılım
14 Mayıs 2022
Mesajlar
13,387
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,493
İsim
uwu
Birisi biraz sigortanın fiyat artışını dile getirmiş kaza mı yaptın annene, babana , abine, ablana devir ver artık ucuz..
 

BurakAkar

80+
Katılım
14 Ağustos 2024
Mesajlar
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak Akar
Öncelikle merhaba, bu forumu genel olarak okuyucu olarak takip etmekteydim ve bu konuyu görür görmez hesap açarak yorum yapmak istedim. Bu ürüne lastik demeye bin şahit isteyen ürünü bir süre kullandım fiyatına göre çok iyi denerek satılan bir üründü. Yol tutuşu desen yok fren mesafesi deseniz yok işin özü berbat bir lastik. O kadar kötü bir lastik ki yavaş bir hızda giderken ani frende lastik resmen yağ gibi kayarak önde olan araca arkadan vurmama neden olmuştu. 3 5 bin tl kar edeceğim diye 25 bin liralık hasar ortaya çıktı :). Basit bir virajda bile çok güzel kaydığını biliyorum. Kesinlikle tavsiye ETMİYORUM. Aracın yer ile bağlantısını sağlayan tek parça onda da ucuza kaçmak akıl işi değil ve değilmiş tecrübe ile sabit :).
 
Top Bottom