Neler Yeni

YARDIM EDIN KASA TOPLUYORUM DETAYLAR ALTTA

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Zülfükar Er
Bütçe
80.000
arkadalşar yeni sistem topladım. ama nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. 4070 superli ryzen 57 7800X3D li bir sistem. ama anakart veya soğutucu hakkında hiçbir fikrim yok. 80k bütçem var. bana daha iyi bir kasa veya eksiğim varsa onları toparlayabilir misini?
Ekran görüntüsü 2024-08-20 145206.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Zülfükar Er
oyunlar için öyle siz ryzne 9 a yükselteceğim dediğiniz olan rx 7900xtx olan kasa sanırsam o kasada bi 7800x3d ye birde 7900x e yapılabiliyor maks aralarında fiyat farkı çok az ama 7800x3d olan modelde önbellek teknolojisi var zate 3d de ordan geliyor oyunlarda baya işe yarıyor fps konusunda
tamamdır teşekkür ederim, peki İncehesap gerçekten güvenilir mi? şikayet var da güvenilir değil yazmışlar, siz güvenilir derseniz alırım sistemi

Shourd

80+ Silver
tamamdır teşekkür ederim, peki İncehesap gerçekten güvenilir mi? şikayet var da güvenilir değil yazmışlar, siz güvenilir derseniz alırım sistemi
öyle diyince bi kötü hissetim .d sisteme baktınız kendiniz için özelleştirdiniz değilmi by arada evet site güvenilir ama kimse o siteyle işbirliği yok ise herhangi bi siteye ben kefilim diyemez büyük sitelerdede yanlışlık olabilir ha derseniz önerirmisin peki evet öneririm kendiminde ekipman söylemişliği var ve alan tanıdıklarımda çok zaten size sistemi yolamamdan anlamışsınızdır sizin gibi insanalra bu siteden öneriyorum yani evet alınır ama kimse sorunsuz olucağına garanti veremez bu ara sisteminizde herşeyden emin olup alın sonradan dğeişmeye uğraşmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Zülfükar Er
öyle diyince bi kötü hissetim .d sisteme baktınız kendiniz için özelleştirdiniz değilmi by arada evet site güvenilir ama kimse o siteyle işbirliği yok ise herhangi bi siteye ben kefilim diyemez büyük sitelerdede yanlışlık olabilir ha derseniz önerirmisin peki evet öneririm kendiminde ekipman söylemişliği var ve alan tanıdıklarımda çok zaten size sistemi yolamamdan anlamışsınızdır sizin gibi insanalra bu siteden öneriyorum yani evet alınır ama kimse sorunsuz olucağına garanti veremez bu ara sisteminizde herşeyden emin olup alın sonradan dğeişmeye uğraşmayın
teşekkür ederim. çok soru sordum kusura bakmayın. ve evet her şeyi öelleştirdim. Bilgi için teşekkür ederim

Top Bottom