Sana güzel rahat gelmeyebilir kişiden kişiye değişir (yazmayı unuttum oraya)Brom fps oyunları oynuyorum bende Razer deathadder v2 ile oynuyorum bana gayet güzel geliyor eğer alırım diyorsan aklına takılan bir şey olursa sor (ama üsttekilerden sora v2)
aynen hocam tasarımı bana rahat gelmiyor açıkçası, hani rahat edemem gibi hissettiriyor görünüşü bileBrom fps oyunları oynuyorum bende Razer deathadder v2 ile oynuyorum bana gayet güzel geliyor eğer alırım diyorsan aklına takılan bir şey olursa sor (ama üsttekilerden sora v2)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana güzel rahat gelmeyebilir kişiden kişiye değişir (yazmayı unuttum oraya)
belirtmeyi unutmuşum palm gripte oynuyorumarkadaşlar 3 mousedan hangisini tercih etmem gerekiyor, fps tabanlı yüksek eloda oynuyorum. Başka bir öneriniz var mı?
hocam profesyonel arenada hiç sora kullanan görmedim ama çoğu oyuncu g pro 2 tercih ediyor g pro2 varken neden sora mesela ne gibi bir avantajı var?sora tabii ki
superlight 2, garantisi sağlam vesaire, yazılımı sağlam, ürün sağlam, sora v2 yi tam bilmiyorum ama ben logitech öneririmaynen hocam tasarımı bana rahat gelmiyor açıkçası, hani rahat edemem gibi hissettiriyor görünüşü bile
belirtmeyi unutmuşum palm gripte oynuyorum
hocam profesyonel arenada hiç sora kullanan görmedim ama çoğu oyuncu g pro 2 tercih ediyor g pro2 varken neden sora mesela ne gibi bir avantajı var?
onlar sponsorluk yüzünden kullanıyo hocam sora kullanmanı daha çok öneririm birde açıkçası pro arenada olduğunu düşünmüyorumaynen hocam tasarımı bana rahat gelmiyor açıkçası, hani rahat edemem gibi hissettiriyor görünüşü bile
hocam profesyonel arenada hiç sora kullanan görmedim ama çoğu oyuncu g pro 2 tercih ediyor g pro2 varken neden sora mesela ne gibi bir avantajı var?
sora oynayan gormustum baya fikrini bu degistiriyorsa degistirmesin g pro serisi overrated benceaynen hocam tasarımı bana rahat gelmiyor açıkçası, hani rahat edemem gibi hissettiriyor görünüşü bile
yok fikir oynayana bagli degilde tercih edilmiyor ise bir sebebi vardır diye düşünüyorum normal olarak, adamlarla aynı config ekipman kullanıp iyi olmayı düşünen tiplerden değilimsora oynayan gormustum baya fikrini bu degistiriyorsa degistirmesin g pro serisi overrated bence
Chronicleyok fikir oynayana bagli degilde tercih edilmiyor ise bir sebebi vardır diye düşünüyorum normal olarak, adamlarla aynı config ekipman kullanıp iyi olmayı düşünen tiplerden değilim
cs oyuncusu olarak sadece forsakeni duymuştum hocam ,
sağolasınız hocam bende arada kaldım gpx ile gpx2 arasında, aradaki farkı hakeden bende bir şey göremedim kullanandan duymak daha iyi oldu. teşekkürler tekrardangpx kullanıyorum 2 aydır falan cs rainbow oynuyorum zowie ec2'den geçtim beni tatmin etti gpx2 alacaktım ama aradaki fiyat farkına değecek bir şey bulamadım uygun fiyata bulursan tavsiye ederim kaliteli mouse