Neler Yeni

Logitech G Pro X Superlight Vs Superlight 2 Vs Ninjutsu Sora V2

award

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samed Mert
arkadaşlar 3 mousedan hangisini tercih etmem gerekiyor, fps tabanlı yüksek eloda oynuyorum. Başka bir öneriniz var mı?

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Brom fps oyunları oynuyorum bende Razer deathadder v2 ile oynuyorum bana gayet güzel geliyor eğer alırım diyorsan aklına takılan bir şey olursa sor (ama üsttekilerden sora v2)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Brom fps oyunları oynuyorum bende Razer deathadder v2 ile oynuyorum bana gayet güzel geliyor eğer alırım diyorsan aklına takılan bir şey olursa sor (ama üsttekilerden sora v2)
Sana güzel rahat gelmeyebilir kişiden kişiye değişir (yazmayı unuttum oraya)

award

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samed Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sana güzel rahat gelmeyebilir kişiden kişiye değişir (yazmayı unuttum oraya)
aynen hocam tasarımı bana rahat gelmiyor açıkçası, hani rahat edemem gibi hissettiriyor görünüşü bile

arkadaşlar 3 mousedan hangisini tercih etmem gerekiyor, fps tabanlı yüksek eloda oynuyorum. Başka bir öneriniz var mı?
belirtmeyi unutmuşum palm gripte oynuyorum

hocam profesyonel arenada hiç sora kullanan görmedim ama çoğu oyuncu g pro 2 tercih ediyor g pro2 varken neden sora mesela ne gibi bir avantajı var?

aynen hocam tasarımı bana rahat gelmiyor açıkçası, hani rahat edemem gibi hissettiriyor görünüşü bile

hocam profesyonel arenada hiç sora kullanan görmedim ama çoğu oyuncu g pro 2 tercih ediyor g pro2 varken neden sora mesela ne gibi bir avantajı var?
superlight 2, garantisi sağlam vesaire, yazılımı sağlam, ürün sağlam, sora v2 yi tam bilmiyorum ama ben logitech öneririm

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Hocam max bütçe verirseniz tam olarak bir iki öneri daha yapabilirim

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Mert ash

onlar sponsorluk yüzünden kullanıyo hocam sora kullanmanı daha çok öneririm birde açıkçası pro arenada olduğunu düşünmüyorum

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna

sora oynayan gormustum baya fikrini bu degistiriyorsa degistirmesin g pro serisi overrated bence

award

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samed Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sora oynayan gormustum baya fikrini bu degistiriyorsa degistirmesin g pro serisi overrated bence
yok fikir oynayana bagli degilde tercih edilmiyor ise bir sebebi vardır diye düşünüyorum normal olarak, adamlarla aynı config ekipman kullanıp iyi olmayı düşünen tiplerden değilim :D

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
yok fikir oynayana bagli degilde tercih edilmiyor ise bir sebebi vardır diye düşünüyorum normal olarak, adamlarla aynı config ekipman kullanıp iyi olmayı düşünen tiplerden değilim :D
Chronicle
Foxy9
f0rsakeN
bu ucunu buldum bu isimleri illa biliyosunuzdur zaten :D lamzu modellerinide dusunebilirsiniz yok risk alamam derseniz gpx 2 alin gecin

award

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samed Mert
Chronicle
Foxy9
f0rsakeN
bu ucunu buldum bu isimleri illa biliyosunuzdur zaten :D lamzu modellerinide dusunebilirsiniz yok risk alamam derseniz gpx 2 alin gecin
cs oyuncusu olarak sadece forsakeni duymuştum hocam :D,

devamını yazmamisim, büyük ihtimalle gpx2 üzerinden devam edeceğim hala kararsızım

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
murat
gpx kullanıyorum 2 aydır falan cs rainbow oynuyorum zowie ec2'den geçtim beni tatmin etti gpx2 alacaktım ama aradaki fiyat farkına değecek bir şey bulamadım uygun fiyata bulursan tavsiye ederim kaliteli mouse

award

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samed Mert
gpx kullanıyorum 2 aydır falan cs rainbow oynuyorum zowie ec2'den geçtim beni tatmin etti gpx2 alacaktım ama aradaki fiyat farkına değecek bir şey bulamadım uygun fiyata bulursan tavsiye ederim kaliteli mouse
sağolasınız hocam bende arada kaldım gpx ile gpx2 arasında, aradaki farkı hakeden bende bir şey göremedim kullanandan duymak daha iyi oldu. teşekkürler tekrardan

Top Bottom