Merhaba bilgisayarımın özellikleri aşağıda belirttiğim gibi sizce kadara gider ? (hepsi)
Intel Core i5-11400F 2,60 GHz LGA1200 Tray CPU
Frisby 600 W FC-9355G Fanlı ATX Bilgisayar Kasası
ekipmanlarla birlikte 17k civarı eder ama tam emin değilimMerhaba bilgisayarımın özellikleri aşağıda belirttiğim gibi sizce kadara gider ? (hepsi)
Sapphire RX 6600 Pulse AMD Radeon™ 8GB 128Bit 2490MHz GDDR6 PCI-Express 4.0, Ekran Kartı
Intel Core i5-11400F 2,60 GHz LGA1200 Tray CPU
Asus Prime H510M-K
Kingston beast 8x2 16 gb 3200 mhz ram
500 gb harddiskKingston NV2 SNV2S/500G 500GB 3500/2100MB/s PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Disk
Frisby 600 W FC-9355G Fanlı ATX Bilgisayar Kasası
ViewSonic vx2428 monitör
Ajazz ak 820 pro klavye
razer viper mini mouse
O kadar az mı eder cidden hocam eklemeyi unutmuşum razerblackshark v2xde var ben en azindan 25k gibi düşünmüstümekipmanlarla birlikte 17k civarı eder ama tam emin değilim
Teşekkür ederimKlavyeni satiyorsan bir arkadaş klavye arıyordu 2.el
@Abevallayoh
2-2.5k arası kablosuz tft ekranlı klavye öneri
Merhaba belirtiğim bütçe aralığı beyaz renk kablosuz bi klavye arıyorum sizce ne alınabilir temiz 2.el de düşünebilirim hotswap bir şey bakıyorumforum.donanimarsivi.com
Hocam 0 sistemler o kadar etmiyor,maximum 19 falan ederO kadar az mı eder cidden hocam eklemeyi unutmuşum razerblackshark v2xde var ben en azindan 25k gibi düşünmüstüm
Pff cidden miHocam 0 sistemler o kadar etmiyor,maximum 19 falan eder
Tek satamam hocam komple elimden cıkarmam lazımTeşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam klavye satılık mı tek satılıksa beyaz renk ise özelden görüşelim
Abartmakta üstünüze yok eminiyüyim yok 8 bin TL dasadsasdadsPff cidden mi
Tek satamam hocam komple elimden cıkarmam lazım
Ayrıca klavyenin sıfırı son guncellemelerden sonra turkiyeye 4000 TL'ye geliyor artik ve 1 haftalik
25K mi asla etmez hocam o sistem bilginizeO kadar az mı eder cidden hocam eklemeyi unutmuşum razerblackshark v2xde var ben en azindan 25k gibi düşünmüstüm
Hocam keşke ne dediğinizi anlasaydıkAbartmakta üstünüze yok eminiyüyim yok 8 bin TL dasadsasdads
Hocam 20k civarı eder tam emin değilim ama 25 k kesinlikle etmezPff cidden mi
Tek satamam hocam komple elimden cıkarmam lazım
Ayrıca klavyenin sıfırı son guncellemelerden sonra turkiyeye 4000 TL'ye geliyor artik ve 1 haftalik
Arkadaş klavyesinin 4 bin olduğunu söyledi bende biraz daha abart 8k filan olmuştur dedimHocam keşke ne dediğinizi anlasaydık
Hocam 20k civarı eder tam emin değilim ama 25 k kesinlikle etmez
fırsatçılara para yedirmeye gerek yokArkadaş klavyesinin 4 bin olduğunu söyledi bende biraz daha abart 8k filan olmuştur dedim
La sıfırı 2800 zaten bunlar uçağa binmiş rotayı kaybetmişfırsatçılara para yedirmeye gerek yok
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Beyaz
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.tr
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Siyah
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.tr
daha ucuza manyetik switch sıfır klavye
site connect olmasa EK75 RT çekerdimfırsatçılara para yedirmeye gerek yok
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Beyaz
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Siyah
daha ucuza manyetik switch sıfır klavye