Neler Yeni

[ÇÖZÜLDÜ] Youtube premium alınır mı?

eravinn

80+
uBlock kullan Chrome Extenstion olarak ne para verecen premium saçmalığına her ay/yıllık?
Bu eklentiye daha fix gelmedi. AdBlock'tan geçtim uBlock'a ve çok elverişli. BEDAVA bide. Beleş.
iphone vs için gayet mantıklı bir abonelik, özellikle bahsedilen cb servisleri ile bayaa ucuza geliyor

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
kesinlikle alınır hocam

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
uBlock kullan Chrome Extenstion olarak ne para verecen premium saçmalığına her ay/yıllık?
Bu eklentiye daha fix gelmedi. AdBlock'tan geçtim uBlock'a ve çok elverişli. BEDAVA bide. Beleş.
Mobilde kullanıyorum.
Ayrıca youtube music premium da yanında geldiği için tercih etmek istiyorum. Başka kullanışlı özellikleri de var. Fiyat pahalı değil zaten

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
Gördüğüm en saçma konu

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
Neden öyle dedin ki
Yani şu yüzden, YouTube Premium olmadan hayat olmamalı. En kötü sıkılınca bile oraya giriyoruz. Sorun arasak oraya giriyoruz. Müzik dinlesek oraya giriyoruz. Kanal takip ediyoruz yüzlerce yine giriyoruz. Aylık 3 ekmek parası vermek de dert değil. Yok reklam engelleyici vs gerek yok. Her cihazdan aç gir reklamsız mis gibi.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yani şu yüzden, YouTube Premium olmadan hayat olmamalı. En kötü sıkılınca bile oraya giriyoruz. Sorun arasak oraya giriyoruz. Müzik dinlesek oraya giriyoruz. Kanal takip ediyoruz yüzlerce yine giriyoruz. Aylık 3 ekmek parası vermek de dert değil. Yok reklam engelleyici vs gerek yok. Her cihazdan aç gir reklamsız mis gibi.
Ben senin saçma diyişini sinirli söylemişsin gibi algıladım hiç böyle bir cevap beklemiyordum :) Peki bir soru daha, daredevil izleyeyim mi bi' ara başlamıştım sonra disney plus üyeliğim bitti geride almak istemedim çok az kullanıyordum hevesim kaçtı izlemeyi bıraktım. Marvel yapımlarını seviyorum (Loki 💯)

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Youtube premium almayı düşünüyorum youtube music ile beraber geliyor değil mi? Ayrıca parasına değer mi?
youtube revanced kullanın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evde android tv vs. varsa onlar adına da çok kullanışlı oluyor çünkü onlarda reklamı 5 saniyede geçemiyorsun.
telefonda youtube revanced ve music revanced tvde ise smarttube kullanmak daha mantıklı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
Ben senin saçma diyişini sinirli söylemişsin gibi algıladım hiç böyle bir cevap beklemiyordum :) Peki bir soru daha, daredevil izleyeyim mi bi' ara başlamıştım sonra disney plus üyeliğim bitti geride almak istemedim çok az kullanıyordum hevesim kaçtı izlemeyi bıraktım. Marvel yapımlarını seviyorum (Loki 💯)
Kesinlikle izle. Dünya'nın en iyi dizisi diyemem ama benim için özel olduğu için ayrı seviyorum. IMDB 8 üzeri olan bir diziyi eğer çok seçişi değilsen beğenirsin diye düşünüyorum.
Ayrıca izleme sırası var.
1 - Daredevil 1. Sezon
2- Daredevil 2. Sezon
3- The Defenders (6 bölümlük mini dizi. Tek Sezon)
4- Daredevil 3. Sezon
5- Daha sonra da Punisher dizisi geliyor. İlk Daredevil'da görüldüğü için merak ettirir diye düşünüyorum. İstersen ona da başlayabilirsin daha sonra.
Anlamak için kesinlikle The Defenders izlemen gerekiyor çünkü aslında Daredevil sezon 2.5 gibi bir şey oluyor o dizi.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kesinlikle izle. Dünya'nın en iyi dizisi diyemem ama benim için özel olduğu için ayrı seviyorum. IMDB 8 üzeri olan bir diziyi eğer çok seçişi değilsen beğenirsin diye düşünüyorum.
Ayrıca izleme sırası var.
1 - Daredevil 1. Sezon
2- Daredevil 2. Sezon
3- The Defenders (6 bölümlük mini dizi. Tek Sezon)
4- Daredevil 3. Sezon
5- Daha sonra da Punisher dizisi geliyor. İlk Daredevil'da görüldüğü için merak ettirir diye düşünüyorum. İstersen ona da başlayabilirsin daha sonra.
Anlamak için kesinlikle The Defenders izlemen gerekiyor çünkü aslında Daredevil sezon 2.5 gibi bir şey oluyor o dizi.
Tamam teşekkürler

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Lloyd
"Reklam engelleyiciye gerek yok" demek günümüzde oldukça yanlış bir cümle. O halde ücretsiz alternatifleri varken üyelik almaya ne gerek var o zaman? Ayrıca en basitinden verilerine (ve tabii ki vaktine) önem veriyorsan, ki önemsemek için fazlaca sebep var, reklam engelleyiciler oldukça gerekli bir ihtiyaç oluyor. Premium olmadan hayat gayet de oluyor çünkü Revanced diye bir şey var, hadi MicroG falan istemiyorsun diyelim, o zaman da Newpipe var.

Top Bottom