Neler Yeni

[ÇÖZÜLDÜ] Youtube premium alınır mı?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
TV'de izlenecekse alınabilir ama diğer türlü reklam engelleyici + YT Revanced varken gerek yok bana kalırsa.
Ben youtube music çok sık kullanıyorum music premium alacağıma youtube premium daha mantıklı geldi çok müzik dinleyen biriyim ve youtubeyi de kullanıyorum sık sık. Android TV var ama onda kullanmam çok fazla

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Lloyd
Ben youtube music çok sık kullanıyorum music premium alacağıma youtube premium daha mantıklı geldi çok müzik dinleyen biriyim ve youtubeyi de kullanıyorum sık sık. Android TV var ama onda kullanmam çok fazla
YouTube Music Revanced de gayet iyi çalışıyor. Eski Vanced sürümünden beri kullanıyorum yıllardır. Bildiğin aynı Premium, pek bir eksiği yok ve ücretsiz. YouTube Revanced de öyle. Tabii karar senin elbette.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Aylık 200 TL olsa yine alırım. Kullandığım en verimli aboneliktir kendisi. Google'ın abonelik sistemi zaten genel olarak ülkemizle uyumlu ve cebi yormayan planlara sahip olduğu için tercih edilebilir, edilmeli.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aylık 200 TL olsa yine alırım. Kullandığım en verimli aboneliktir kendisi. Google'ın abonelik sistemi zaten genel olarak ülkemizle uyumlu ve cebi yormayan planlara sahip olduğu için tercih edilebilir, edilmeli.
Teşekkür ederim bilgiler için. Doğum günün kutlu olsun ayrıca

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ömer Doğan
Youtube premium almayı düşünüyorum youtube music ile beraber geliyor değil mi? Ayrıca parasına değer mi?
Parasına kesinlikle değiyor 2 yıla yakın süredir kullanıyorum.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Selim
Kaçak derken?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç duymadım bence öyle bir şeye gerek yok güvenilir gelmedi
Ben benzerini kullanıyorum yüzde 50 iade ediyor anında her ay aile paketine 120 yerine 60 veriyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
uBlock kullan Chrome Extenstion olarak ne para verecen premium saçmalığına her ay/yıllık?
Bu eklentiye daha fix gelmedi. AdBlock'tan geçtim uBlock'a ve çok elverişli. BEDAVA bide. Beleş.

Top Bottom