n7cati
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,266
DeğerYoutube premium almayı düşünüyorum youtube music ile beraber geliyor değil mi? Ayrıca parasına değer mi?
DeğerYoutube premium almayı düşünüyorum youtube music ile beraber geliyor değil mi? Ayrıca parasına değer mi?
Evde android tv vs. varsa onlar adına da çok kullanışlı oluyor çünkü onlarda reklamı 5 saniyede geçemiyorsun.Youtube premium almayı düşünüyorum youtube music ile beraber geliyor değil mi? Ayrıca parasına değer mi?
Spotify kadar ses kalitesi yok ama eğer öğrenciysen spotify'a fazladan para vermek yerine hem youtube premium hem youtube music kullanmak daha ucuz olduğundan mantıklı.alınır aldıktan sonra spotify iptal edicen hatta xD
İşi ticarete dökmüşünüz hemen hocam helal olsunAile paketi al boş kalan yerleri yakinlarina satarsın kâr yaparsın![]()
Kaçak derken?İşi ticarete dökmüşünüz hemen hocam helal olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben kaçak kullanıyorum bu arada ama bu abonelik sistemlerinden en iyisi Youtube Premium olabilir şakasız.
Değer yani parasına. Bir de Apple Music vardı sevenine fiyatı güzeldi ama zamlandı galiba.
Sipay üzerinden al %60 cashback veriyor daha ucuza alırsın.
Hiç duymadım bence öyle bir şeye gerek yok güvenilir gelmediSipay anında %60 iade veriyor. Onunla ödeyebilirsin.
Valla 6 aydır çatır çatır alıyorum iade mi güvenmiyorsan normal parasını ödeyebilirsinKaçak derken?
Hiç duymadım bence öyle bir şeye gerek yok güvenilir gelmedi
Community'den APK üzerinden modlayıp yazan arkadaşlar var. Onlar sayesinde bedava kullanabiliyorum. Modlar kendilerinin, APK yı da sen indiriyorsun, uygulamada birleştirip kullanabiliyorsun. Ben bayağı beğeniyorum yaptıklarını, Premium'da olmayan ayarlar bile mevcut olabiliyor.Kaçak derken?
Niye güvenilir gelmesin? Hepsi TCMB kontrolünde olan uygulamalar. Bankalardan bir farkı yok.Kaçak derken?
Hiç duymadım bence öyle bir şeye gerek yok güvenilir gelmedi