Neler Yeni

Yardım Tlauncher´ın sorunu nedir ?

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
Selam arkadaşlar TLauncher kullanmak güvenlimi ? yüklemeyin arka plandan virüs çalıştırıyor diye söylentiler duydum.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bilgilerini çalıyor şuanda kesin bilinen bu ama SÖYLENENE GÖRE bilgilerin kullanılmıyor/satılmıyorMUŞ. Şirket el değiştirirse (ki değiştirmişti bir kaç kere) bilgilerine istediğini yapma potansiyeli var.

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgilerini çalıyor şuanda kesin bilinen bu ama SÖYLENENE GÖRE bilgilerin kullanılmıyor/satılmıyorMUŞ. Şirket el değiştirirse (ki değiştirmişti bir kaç kere) bilgilerine istediğini yapma potansiyeli var.
O zaman kullanıpta riske atmaya gerek yok bence.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Iaroslav
Selam arkadaşlar TLauncher kullanmak güvenlimi ? yüklemeyin arka plandan virüs çalıştırıyor diye söylentiler duydum.
boyle soylentiler var evet.
bu tllauncheri kuran ilk kisi rus tu ve sonra ellerinden biri mi almisti satmismiydi hatirlamiyorum satmasi mantiksiz ama iste ondan sonra bu tllauncehir gelistiren adam yeniden bir launcher yapmisti cogu kisi bilmiyor ama bu guvenilir yani cogu youtuber kontrol etmisti bir sey bulunamadi zaten ilk zamanlarda da tllauncher guvenliydi sonradan sorunlari cikti ele gecirldi galiba adamin elinden alinmisti hatirlamiyorum kisaca iste bu yeni tlauncehr bu yani ben de bunu kullaniyordum sildim ama mc boyle bir oyun:LOL: 1 hafta sarar sonra sarmaz
https://llaun.ch/ru
site bu yinede indirip indirmeyeceginiz ve yeniden arastirmaniz size kalmis hocam
hatta acik kaynak kodlarini paylasiolardi galiba sitelerinde

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
Başka launcherlar da var ayrıca bin kat daha kullanışlılar ve milyonlarca kişi kullandığı için güvenlik konusunda bir endişeleri yok, neden tlauncher kullanasın ki

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka launcherlar da var ayrıca bin kat daha kullanışlılar ve milyonlarca kişi kullandığı için güvenlik konusunda bir endişeleri yok, neden tlauncher kullanasın ki
Baska launcher varsa Önerirmisin

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Iaroslav
Baktimda pek güvenilir gelmedi ya
Legacy Launcher tamamen güvenlidir. Eğer buradan indirirseniz(kendi resmi sitelerinden) garantili olarak zararlı yazılım içermeyecektir. Eğer Java ya alışıksanız, yada bir güvenlik uzmanı, veya sadece kurcalamak isterseniz işte kaynak kodu herkese açıktır.
kaynak kodlari acik yani hocam zararli bir sey yok icinde
benim bildigim baska guvenilir launcher yok maalesef

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
Ne alaka ben kullanıyom bişey olmuyo?

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
Minecraftin orjinali ne kdar hocam direk orjinal almayı dusunebilirim aslinda

Top Bottom