Neler Yeni

Bilgisayara güç gelmiyor

CosmoFer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Tüysüz
Bilgisayarı bugün aldım ekran kartı demonte olarak geldi. Kabloları taktım ve çalıştırdım bilgisayar yaklaşık 1 dakika açık kalıp kapanıyor. Ekran kartını takmadan çalıştırmayı denedim ancak yine aynı sorunla karşılaştım. Kablo bağlantılarında sorun mu var acaba çok fazla da anlamıyorum bunlardan. Ben sadece ekran kartının bağlantısını yaptım diğer tüm kablolar vs. takılı olarak geldi.

Ekler

• 20240829_224330-min.jpg
    20240829_224330-min.jpg
    619 KB · Hit: 18

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
Bilgisayarı bugün aldım ekran kartı demonte olarak geldi. Kabloları taktım ve çalıştırdım bilgisayar yaklaşık 1 dakika açık kalıp kapanıyor. Ekran kartını takmadan çalıştırmayı denedim ancak yine aynı sorunla karşılaştım. Kablo bağlantılarında sorun mu var acaba çok fazla da anlamıyorum bunlardan. Ben sadece ekran kartının bağlantısını yaptım diğer tüm kablolar vs. takılı olarak geldi.
işlemci soğutucu takılı mı değil ben mi yanlış görüyorum

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
Kadir
prize taktığın kabloyu çok dikkatli kontrol et benimde zamanında başıma geldi çok korkmuştum power kablosunun içindeki 1 kablo kopmuştu

CosmoFer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Tüysüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harbiden takılı deil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fotodaki gibiyse işlemci ısınıdigindan dolayı kapaniyodur
Ya soğutucuyu başka yerden sipariş vermiştim o yüzden takamadım şuan. Sorun o mudur yoksa başka bir şey olabilir mi?

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şu anlık işlemci soğutucunun olmayışı kapanmasına neden oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fazlı Dogan
Ya soğutucuyu başka yerden sipariş vermiştim o yüzden takamadım şuan. Sorun o mudur yoksa başka bir şey olabilir mi?
hacım bilgisayar kendini korumaya alıyor sogutucun olmadıgı için işlemcin yanmasın diye pc kendini kapatıyor sogutucu almadan bidaha açma o bilgisayarı

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tunahan Yılmaz
Aman aman sakın acma bilgisayarı :)

Sogutucun bı gelsin

Sogutucun bı gelsin

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş