- Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer dediklerini de uyguladım ancak hala görüntü gelmedi. Kabloyu ekran kartına takıyorum direkt ama hala sonuç yok.Tamam, işlemci içinde dahili igpu yok o yüzden anakarttan görüntü almaya çalışmayın.
Diğer dediklerini de uyguladım ancak hala görüntü gelmedi. Kabloyu ekran kartına takıyorum direkt ama hala sonuç yok.Tamam, işlemci içinde dahili igpu yok o yüzden anakarttan görüntü almaya çalışmayın.
ramleri çıkarıp diğer slotlara takDiğer dediklerini de uyguladım ancak hala görüntü gelmedi. Kabloyu ekran kartına takıyorum direkt ama hala sonuç yok.
Hdmı mi kullanıyorsun yoksa DP miBilgisayarı yeni aldım sadece ekran kartı demonte olarak geldi. Kasa sorunsuz çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Kabloyu yanlış takmış olabilir miyim bakabilir misiniz?
İşlemci soğutucu takılı görseli takmadan önce çekmiştim.
HdmiHdmı mi kullanıyorsun yoksa DP mi
DP kablosu elinizde varsa DP deneyin
Ve ekran kartını tam oturtabildinizmi çıt diye bir ses geldimi takarken
DP kablom yok maalesefDP kablosu elinizde varsa DP deneyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve ekran kartını tam oturtabildinizmi çıt diye bir ses geldimi takarken
Ben DP kablosuyla çözmüştüm şimdide monitör arızalandı aynı problemi yaşıyorum yeni monitör sipariş verdimDP kablom yok maalesef
Evet oturttum çıt sesi geldi.
Yarın alıp denerim o zamanBen DP kablosuyla çözmüştüm şimdide monitör arızalandı aynı problemi yaşıyorum yeni monitör sipariş verdim