4060fetişlidinazor
80+ Bronze
item satıştan gamepass alıp satıcım çok iyiydi diyen var mı satıcı önerebilecek bi tane aldım rezil rüsva etti uğraştırdı durdu
link var mı hep steam hesabı var profilde hocam 5 dakkadır iniyom bulamadımXaviz shoptan al dostum. Sen kimden almistin? [Natelshop diye bir satici da var ona hic bulasma]
tamam buldumlink var mı hep steam hesabı var profilde hocam 5 dakkadır iniyom bulamadım
3 gün önce microsoft flight sim aldım 2 hesap verdi çalışmadı 2 si 3.cüsünde gamepasslı hesap verdiXaviz shoptan al dostum. Sen kimden almistin? [Natelshop diye bir satici da var ona hic bulasma]
Natel'den bahsediyorsaniz, aktif olmasina ragmen cevap vermiyordu ve ayipli hesap verdi 2-3 gun sonra canli destek sonrasi cozebildim.link var mı hep steam hesabı var profilde hocam 5 dakkadır iniyom bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:
@herb0koloh bu hocam tercih etmiş sorun yaşamamış sorun ne sizde
gamesbazaardan wukong aldım rezil ettiler işte hesabı kaç kişiye sattıysa girilmiyor bilegamesbazaardan al
tamam bakıcam teşekkürlerİtem satıştan alma başka yerden al ben wukong aldım ürün hala elime geçmedi iade istedim satıcı haklı çıktı aw. O kadar oyun aldım bu kadar uğraşmadım ben oyun alışverişten aliyom Hepazz diye bir magzadan eleman biraz değişik ama uğraştırmiyor
nasııl girilmiyor steam hesabı değil migamesbazaardan wukong aldım rezil ettiler işte hesabı kaç kişiye sattıysa girilmiyor bile
steam hesabı da yoğun hesap oyun inmedi kaç gündür tam giriyo yüzde 10 iniyo atıyo başkasına veriyo sıramı steam. ki internetde fişeknasııl girilmiyor steam hesabı değil mi