Naptınız hocam ne 30 40 ı. 0 darboğazla kullanılır 3060 rahatçaOlur hocam bazı oyunlarda 30 40 olur hatta donanım arşivinde video var bakın derim Abdullah reisin yaptığı
Hayır hocam Abdullah reisin videoyu izle görürsün rtx 2060 gibi kullanıyor resmen kartıNaptınız hocam ne 30 40 ı. 0 darboğazla kullanılır 3060 rahatça
Videoyu izledim 1080p de azda olsa yapıyor ama sorun şurada ben o tarz oyunlar değilde daha çok yarış ve simülasyon oyunları oynayacağım yinede darboğaz yaparmı?Olur hocam bazı oyunlarda 30 40 olur hatta donanım arşivinde video var bakın derim Abdullah reisin yaptığı
Olmaması lazım.Merhaba arkadaşlar ryzen 5 3600 e rtx3060 takılırsa darboğaz olurmu ?
Hayır hocam Abdullah reisin videoyu izle görürsün rtx 2060 gibi kullanıyor resmen kartı
Yapabilir islemci düsük gibi 20 30 lu darboğaz yapma ihtimali varMerhaba arkadaşlar ryzen 5 3600 e rtx3060 takılırsa darboğaz olurmu ?
Bozupmaz fakat fps kaybedersin ve drop lar girer diye biliyorumPeki diyelimki darboğaz var bu bilgisayarda herhangi bir sorun yaratır mı veya herhangi bir parça bozulurmu sürekli kullanımda?
Abi ben demiyorum Abdullah reis ve yaşayanlar diyor triple a oyunlarda ve pubg de denedi adam yalan mı söylüyor yaniBuyur hocam. Bazı işlemci ağırlıklı oyunlarda işlemci kullanımı artıyor ancak ekran kartı %100 ve ona yakın olduğu için darboğaz yok. Cs ve valorant gibi oyunlarda darboğaz ölçülemez çünkü bozuklar