Neler Yeni

20K Laptop Önerisi Öğrenci - Okul İşleri için ekstra ekran kartsız

kerubim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aytaç
Bütçe
20000
Merhaba 20 bin ve altı laptop önerebilecek var mı , daha çok öğrenci işleri için ekstra bir ekran kartına gerek yok dahili ekran kartlı ince hafif şarjı çok gidden uzun yıllar kullanabileceğim bir şey ?
Huawei Matebook D16 2024 modeline bakıyorum fakat bununda fiyatı 22.500 bütçemi aşıyor , almışken minimum 16gb ram olması gerektiğini düşünüyorum uzun yıllar kullanacağım için. Yardımcı olabilir misiniz ?

kerubim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aytaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum şu işini görecektir. 15k bandında en çok tercih edilen model
Kullandığın bi ürün mü hocam kroniği var mıdır uzun süre bilgisayar değişemeyeceğim çünkü yarı yolda bırakmasından korkuyorum , aynısının casper versiyonu da var fakat markadan dolayı güvenemedim , almışkende bu modeldeki gibi ekranın minimum IPS olmasını düşünüyorum

Amd34

80+ Bronze
up bende aynı fiyat bandı bakıyorum

Claw's

80+ Silver
Kullandığın bi ürün mü hocam kroniği var mıdır uzun süre bilgisayar değişemeyeceğim çünkü yarı yolda bırakmasından korkuyorum , aynısının casper versiyonu da var fakat markadan dolayı güvenemedim , almışkende bu modeldeki gibi ekranın minimum IPS olmasını düşünüyorum
Hp g8 modelini kullanıyorum. Bu model benimkinin daha dolgun hali. Kronik bir sorunu yok ve her şeyiyle fiyat performans.
Hayırlı olsun.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Ahmet Hakan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular