Neler Yeni

İkinci monitör alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir

alemdarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
mert
Bütçe
4000
Hocalarım herkese iyi forumlar, halihazırda MSI 27" G274QPF QD 2560x1440 2K (WQHD) monitörümü kullanıyorum. 2. monitör alma düşüncem var ve bu monitörü fhd almayı düşünüyorum monitörü alırken nelere dikkat etmem gerekiyor uyumluluk vs tarzında problemler olur mu? Ayrıca varsa monitör tavsiyeniz yazarsanız sevinirim.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
Volkan
Hocalarım herkese iyi forumlar, halihazırda MSI 27" G274QPF QD 2560x1440 2K (WQHD) monitörümü kullanıyorum. 2. monitör alma düşüncem var ve bu monitörü fhd almayı düşünüyorum monitörü alırken nelere dikkat etmem gerekiyor uyumluluk vs tarzında problemler olur mu? Ayrıca varsa monitör tavsiyeniz yazarsanız sevinirim.
uyumluluk olmaz hocam ips al hz falan çok takılma güzel kalitesi olan bir ürün al
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde bana kalırsa ikinciyi 27 inç al dikey kullanırsın yayın falan içinse

alemdarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uyumluluk olmaz hocam ips al hz falan çok takılma güzel kalitesi olan bir ürün al

birde bana kalırsa ikinciyi 27 inç al dikey kullanırsın yayın falan içinse
Yayın için değil hocam oyun oynarken vs discord spotifyda takılmak için almayı düşünüyorum daha çok

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
Volkan
Yayın için değil hocam oyun oynarken vs discord spotifyda takılmak için almayı düşünüyorum daha çok
o halde 23.6 24 inc al ips olsun bu kadar birde güzel bir marka al merdiven altı alma

alemdarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
(Monitör)
Bu monitörü buldum nasıldır

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Onur Dogan
tabii ki kişiden kişiye göre degisebilen bir durum fakat yayın veya bir iş amaçlı almıyosan benim görüşümde 1-2 gün oo güzelmiş dedigin , 3. gün aşırı sıradanlaşan bir sey. kabloları vs takılı olmasına ragmen 6 aydır ne oyunda ne kurgu yaparken nede başka bişeyde acıp kullanma ihtiyacı duymadım. masada öylesine duruyor. buna harcayacagın parayı farklı şekilde degerlendirmeni öneririm.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
Volkan
(Monitör)
Bu monitörü buldum nasıldır
yani olabilir çok uçmaya gerek yok yan mönitörde dc falan içinse

tabii ki kişiden kişiye göre degisebilen bir durum fakat yayın veya bir iş amaçlı almıyosan benim görüşümde 1-2 gün oo güzelmiş dedigin , 3. gün aşırı sıradanlaşan bir sey. kabloları vs takılı olmasına ragmen 6 aydır ne oyunda ne kurgu yaparken nede başka bişeyde acıp kullanma ihtiyacı duymadım. masada öylesine duruyor. buna harcayacagın parayı farklı şekilde degerlendirmeni öneririm.
bende aldım bir tane allahtan 1800 tl verdim de zoruma gitmedi aldım sonra az bir kullandım kaldırdım bir kele bile açmadım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom