Selam arkadaslar Donanim Arsivinin beyaz sistemindeki silindir seklinde olan hoparlorun marka ve model adi nedir
Konunun basligini ve konuyu oku sonra yaz attigin konuda sorumun cevabi yokAçılan konuların tekrar tekrar bir daha açılmasıDonanım arşivi beyaz sistem videosu?
Arkadaşlar Abdullah geçenlerde kendine topladığı beyaz sistemin videosunu atmıştı youtube kanalına fakat bulamıyorum sildi mi acaba ?forum.donanimarsivi.com
görseli mevcut mu?
Konunun icerinde sorumun cevabi yok neyi ogrenecem ne konusuyon . Kardesim bos yapma seni mecburen kendi konuma cagirmadim insan gibi soru sorduk burda . Buranin sahibiymissin gibi de davranma kim ne isterse sora bilir . Kimsenin senden izin alicak halide yokDemek ki o konunun içerisinden öğrenebilirmişsin değil mi? Aynı konu hakkında çünkü.
Donanım arşivi beyaz sistem videosu?
Arkadaşlar Abdullah geçenlerde kendine topladığı beyaz sistemin videosunu atmıştı youtube kanalına fakat bulamıyorum sildi mi acaba ?forum.donanimarsivi.com
Konunun icerinde sorumun cevabi yok neyi ogrenecem ne konusuyon . Kardesim bos yapma seni mecburen kendi konuma cagirmadim insan gibi soru sorduk burda . Buranin sahibiymissin gibi de davranma kim ne isterse sora bilir . Kimsenin senden izin alicak halide yok
[Rapor]Konunun icerinde sorumun cevabi yok neyi ogrenecem ne konusuyon . Kardesim bos yapma seni mecburen kendi konuma cagirmadim insan gibi soru sorduk burda . Buranin sahibiymissin gibi de davranma kim ne isterse sora bilir . Kimsenin senden izin alicak halide yok