Neler Yeni

2. Defa Sınıfta Kaldım Ne Yapıcam ?

4 dersden kalıyorsan teşekkür alsan neye yarar almadan neye yarar
Mesaj otomatik birleştirildi:

9 da dersler basit birde
Tam olarak size ne hocam? Normal soru sormuş size karşıdaki kişiyle dalga geçme hakkını kim veriyor? Anlıyorum sanalın verdiği yüksek özgüven ile duruyorsunuz fakat bu kadar abartmaya gerek yok ya yardımcı olun ya da ne haliniz varsa görün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ömer kerem
Bizim okuldada sınıf dada var böylelerinden okula eğitim almaya gelmiyor bu sınıfta kalanların çoğu öyle takılmaya geliyorlar böyle kişiler okusada belli bir disiplini olmadığı için meslekde yetişmesi daha iyi
Siz farklı iseniz bir şey diyemeyeceğim ama

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yılmaz Hepkorucu
Arkadaşlar Selam ben ilk 9. Sınıfı okudum ve kaldım 2. defa okudugumda kaldım 4 ders kuralından dolayı yoksa notlarım iyiydi. Neyse şimdi bütün yaz ailemden sakladım ve okulun açılmasına 1 gün kaldı hala bilmiyorlar. Ne yapmalıyım internet üzerinden açığa geçiliyor mu yoksa örgün eğitimden uzaklaştırılınca direk kendisi mi açığa veriyor söyler misiniz. Ne yapmalıyım sizce yardım edin.
Kardeşim sen açığa geçersen derste çalışmazsın sınavları nasıl geçicen?

Gird4p

80+
Bırak vakit kaybetmeden işine gücüne bak.

Ayrıca takmayın bu kadar sanal ortamda sizi kışkırtan çok insan olur.
Adama iyilik yapmıyorsun. Duymak istediğini söylüyorsun ama hayatın sillesi fena çarpacak ileride.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ömer kerem
Yine sizi dışarda tutarak söylüyorum böyle değilsinizdir belki ama genelde bu kişiler dersi kaynatan öbür kişilerinde iyi eğitim almasına engel olan kişiler oluyorlar ve eğitim görmeyi hak etmiyorlar sizi dışında tutarak söylüyorum farklı bir sebep vardır belki kalmanızda

Bırak vakit kaybetmeden işine gücüne bak.

Adama iyilik yapmıyorsun. Duymak istediğini söylüyorsun ama hayatın sillesi fena çarpacak ileride.
Tam olarak dediğimde ne gördünüz? Ayrıca ortalama zekalı her insan öyle böyle okur evet 2 defa sınıfta kalmak bayağı kötü ama umut yok demiyorum. Adam gidin sanayiye vb diyor. Erkekliğine dayanamayıp böyle bir şey dedim. Siz tam olarak neden böyle düşünüyorsunuz? Çalışmadığı için geçememiştir.

Top Bottom