hocam programı kuramadan virüs uyarı veriyor ve otomatik program siliniyorÇözüm: Windows Defender beklenmeyen hata oluştu
Merhabalar, böyle bir hata ile karşılaşırsanız bu konuyu deneyin. Yüksek ihtimal olacaktır. Bu hatanın genel sonucu, Windows güvenliği, Windows güvenlik merkezi ve diğer yan hizmetlerinin kapalı olmasındandır. Çözüm yollarımız gayet basit ve sade. 1- Çözüm: Windows Defender hizmetlerini ve...www.technopat.net
Dene
istenmeyen uygulamadan dolayı normaldir.hocam programı kuramadan virüs uyarı veriyor ve otomatik program siliniyor
ıso hakkında pek bilgim yok daha önce hiç bu tarz bir şey kullanmadım yüksek ihtimal orjinaldiristenmeyen uygulamadan dolayı normaldir.
defenderi kapat dene, kullandıgın iso orjinalmi yoksa modlu mu?
agustos güncelli orjinal iso:
Summary for Windows 11, version 23H2 (22631.4112) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro
Summary for Windows 11, version 23H2 (22631.4112) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.uupdump.net
uup tan indirme:
UUP DUMP gereksiz uygulamaları çıkartarak ISO indirme | DonanımHaber Forum
Daha önce Harbikız ın paylasımında ini ve txt paylasmıstım, Buradaki amacımız kullanmadıgımız uygulamaları indirmeyerek mümkünce yalin ISO indirmek..forum.donanimhaber.com
hocam maleseff kurulum kısmını halledemedim sitede kuruluma ait bir sıra yok malesefistenmeyen uygulamadan dolayı normaldir.
defenderi kapat dene, kullandıgın iso orjinalmi yoksa modlu mu?
agustos güncelli orjinal iso:
Summary for Windows 11, version 23H2 (22631.4112) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro
Summary for Windows 11, version 23H2 (22631.4112) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.uupdump.net
uup tan indirme:
UUP DUMP gereksiz uygulamaları çıkartarak ISO indirme | DonanımHaber Forum
Daha önce Harbikız ın paylasımında ini ve txt paylasmıstım, Buradaki amacımız kullanmadıgımız uygulamaları indirmeyerek mümkünce yalin ISO indirmek..forum.donanimhaber.com