Neler Yeni

Mavi Ekran ALT TAB ATINCA EKRAN DONUYOR

`gürkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gürkan Çendek
arkadaşlar şuan bunu lol ve valo oynadığım zamanlar yaşadım alt tab atınca ekran gidiyor donuyo fare hareket ediyor ama arkada her şey devam
sorunu insanlar oyun çözünürlüğü ile ilgili olduğundan bahsetmişler bilmiyorum ama benim sistemim yeni 4070 super ve r5 7600
sorun bunlarda değil gibi bence testler yaptığımda her şey çok iyi ama monitörüm kötü monitör alacağım ama almadan önce idareten 4:3 1280 x 1024 kalitede bi monitör bu hdmi ile kullanıyorum haliyle oyunlar 16 ya 9 da çalışmıyor bende çözünürlüğü böyle ayarlayıp pencereli olarak kullanıyorum alt ve üstte siyah şeritler var 16ya 9 kullanabilmek için velhasıl böyle oynarken alt tab atınca ekran gidiyor bende sorun genel olarak lol de 3 kere oldu yaşayanınız var mı ya da direkt çözebilen yabancı forum sitelerinde bunu yaşayanlar var ama win11 ile alakalı diyen var başka şey diyen var bilmiyorum ama csgo da 4:3 oynarken hiç sıkıntı yok aynı şekil başka oyunlarda da 12 saat aralıksız oynarken de yok bileniniz var mıdır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet A.
Lolde başıma geldi benim, tam maça girecektim ki dediğin gibi alt+tabda kaldı ekran, geri dönemedim, üstüne üstlük ekranda bozulmalar yaşadım, çözünürlük de bozuldu, power tuşuna basılı tutup zorla kapattım pc’yi, açılınca pc’yi bozar endişesiyle sinir olup direkt sildim lol’ü.

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
haiko haikoloji
Bazı oyunların çalışmama veya donma, kasma, hata verme gibi sorunların başlıca sebebi, kurulum dosyaları içerisinde OpenGl dosyası eksikliğinden dolayı olabiliyor. Çalıştırmak istediğiniz oyunun dosya konumuna bu küçük OpenGl dosyasını yapıştırıp bir de öyle deneyin isterseniz. Unutmayın; sisteminiz 32-bit ise 32, 64-bit ise 64bit olan dosyayı yapıştırın.

`gürkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gürkan Çendek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı oyunların çalışmama veya donma, kasma, hata verme gibi sorunların başlıca sebebi, kurulum dosyaları içerisinde OpenGl dosyası eksikliğinden dolayı olabiliyor. Çalıştırmak istediğiniz oyunun dosya konumuna bu küçük OpenGl dosyasını yapıştırıp bir de öyle deneyin isterseniz. Unutmayın; sisteminiz 32-bit ise 32, 64-bit ise 64bit olan dosyayı yapıştırın.
Bunu ilk kez duydum ama teyit edeyim oyun açılıyor gayet oynuyorum ama oyun esnasında ilk yaptığımda değil ama şans eseri bir basışımda alt tab a ekran donuyor bunu kastediyorsan denenebilir

KOHNELI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf KANDEMİR
1725804630983.png

Bu ayarı kapatırsan sorun çözülür. Ancak RTX Kartlarda DLSS 3 çalışmayabilir.

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
haiko haikoloji
Bunu ilk kez duydum ama teyit edeyim oyun açılıyor gayet oynuyorum ama oyun esnasında ilk yaptığımda değil ama şans eseri bir basışımda alt tab a ekran donuyor bunu kastediyorsan denenebilir
Hatta ekran kartı sürücü dosyasının içerisine de bir adet yapıştır bence. Ben çok faydasını gördüm.

`gürkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gürkan Çendek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hatta ekran kartı sürücü dosyasının içerisine de bir adet yapıştır bence. Ben çok faydasını gördüm.
tamamdır deneyeceğim ama attığın opengl linkinde yani dosta olarak değil sanki uygulama olarak var bakarak yapabileceğim bildiğin youtube videosu var mı

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
haiko haikoloji
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular