windows 10 kullanıyordum 2 gün önce windows 11 e format attım temiz kurulum yaptım valorant oynarken alt tab atınca ekran kararıyor ve 4 5 saniye sonra geri geliyor. windows 10 da böyle bir sorun yaşamıyordum.
Sistem Özelliklerim :
i5 12400f
rtx 4060
32gb ram
oyun 1920x1080 çözünürlükte değilse, masaüstü 1920x1080 ise bu sorunu yaşaman normal.
x64 olanı indiriyorum kurıyım hemenOctober 24, 2024—KB5044384 (OS Build 26100.2161) Preview
Bu windows güncellemesiyle çözüldü o problem hocam. Windows updatede çıkmıyorsa https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=kb5044384 buradan indirip, kurabilirsin.
Aynen hocam x64 olanı kuracaksınız.Mesaj otomatik birleştirildi:
x64 olanı indiriyorum kurıyım hemen
böyle diyorOctober 24, 2024—KB5044384 (OS Build 26100.2161) Preview
Bu windows güncellemesiyle çözüldü o problem hocam. Windows updatede çıkmıyorsa https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=kb5044384 buradan indirip, kurabilirsin.
Windows updateden güncelleştimeleri denetler misin? İsteğe bağlı güncelleştirmeler kısmınada bakın hocam oradakileride yükleyin.böyle diyor
Çözünürlüğü aynı tutun masa7stü ve oyunda ve oyun içi full screen modunu bordere yani çercevesiz yapınwindows 10 kullanıyordum 2 gün önce windows 11 e format attım temiz kurulum yaptım valorant oynarken alt tab atınca ekran kararıyor ve 4 5 saniye sonra geri geliyor. windows 10 da böyle bir sorun yaşamıyordum.
Sistem Özelliklerim :
i5 12400f
rtx 4060
32gb ram
onlarıda güncelledim aynı yaWindows updateden güncelleştimeleri denetler misin? İsteğe bağlı güncelleştirmeler kısmınada bakın hocam oradakileride yükleyin.
çerçevesiz yok pencereli tam erken vs pencereli var ayrıca tam ekran var birdeÇözünürlüğü aynı tutun masa7stü ve oyunda ve oyun içi full screen modunu bordere yani çercevesiz yapın
Sürüm 10.0.26100 Derleme 26100Sistem bilgisinden derleme kodunu yazarmısın hocam.
Çerçevesiz seçin hocamonlarıda güncelledim aynı ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
çerçevesiz yok pencereli tam erken vs pencereli var ayrıca tam ekran var birde
Sürüm 10.0.26100 Derleme 26100
bu mu ?
Evet hocam bu, güncellemeyi yapmışsınız zaten. Bende ve birçok kişide aynı problem vardı bu güncelleme ile çözüldü. Sizdede çözülmüş olması gerekiyordu.onlarıda güncelledim aynı ya
çerçevesiz yok pencereli tam erken vs pencereli var ayrıca tam ekran var birde
Sürüm 10.0.26100 Derleme 26100
bu mu ?
enteresan bir şekilde hala devam ediyor bir sürü oyun indirdim steamden tekrar windows 10 a dönmek istemiyorum ancak çok sinir bozucu ve olmaması gereken bir şey yaniEvet hocam bu, güncellemeyi yapmışsınız zaten. Bende ve birçok kişide aynı problem vardı bu güncelleme ile çözüldü. Sizdede çözülmüş olması gerekiyordu.
Çerçevesiz seçin hocam