Dostlar merhaba bi klavye satın almak istiyorum bundan ônce lenovo lecoo red switch klavye kullanıyodum bozulduğu için yenisini arıyorum. Blue switch hariç ne alabilirim güzel bi klavye?
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz -
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
Hocam connect den alışveriş yapmıyorum.DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Beyaz
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
dream switch
red dragon k617 fizz alabilirsinHocam connect den alışveriş yapmıyorum.
bahsettiğim model bu hotswapHocam connect den alışveriş yapmıyorum.
Kaç günde geldi ve sessiz mi1 Ay önce Şunu almıştım şuanlık iyi gibi alınabilir fakat yurt dışından geldiği için vergiye dikkat etmek lazım.
15 günde gelmişti sesi normal sessizde değil çok seslide değil. Bu arada ben red swic almıştımKaç günde geldi ve sessiz mi