Neler Yeni

Yardım Laptop klavye kısmının çok ısınması

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Yılmaz
Merhaba 1 hafta önce hp victus 16-r1041 ( https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/2102102363 ) aldım . 3,4 gündür cs oynuyorum. Klavyede aşırı sıcaklık oluyor . J,H tuşlarının olduğu orta bölüm çok ısından dolayı gıcır gıcır ses çıkartıyor. İşlemci 80 derece civarı ve işlemcinin sadece %10 unu kullandığı halde klavyeden böyle bi sıcaklık gelmesi, işlemcinin bu derecelerde olması normal mi? iade etmeli miyim yoksa garanti ye yollasam termal macununu falan değiştirip düzeltebilirler mi

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Merhaba 1 hafta önce hp victus 16-r1041 ( https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/2102102363 ) aldım . 3,4 gündür cs oynuyorum. Klavyede aşırı sıcaklık oluyor . J,H tuşlarının olduğu orta bölüm çok ısından dolayı gıcır gıcır ses çıkartıyor. İşlemci 80 derece civarı ve işlemcinin sadece %10 unu kullandığı halde klavyeden böyle bi sıcaklık gelmesi, işlemcinin bu derecelerde olması normal mi? iade etmeli miyim yoksa garanti ye yollasam termal macununu falan değiştirip düzeltebilirler mi
Victusu gerek malzeme kalitesi gerek başka konulardan olsun önermiyorum ve alıp önermeyen forumdaş da çok fazla neden şöyle iyi böyle iyi diyenlere inanıp alıyorsunuz ? Alanlar malzeme kalitesinin diğer markalara göre daha kötü olduğunu soğutmasının ise anlatıldığı kadar iyi olmadığını söylüyor ki siz birde 14. nesil işlemcili almışsınız. İstediğin kadar güzel tasarımlı soğutma sistemi yap 3 4 tane bakır boru soğutmaz o bilgisayarı. Fanları kökleyip işlemciye undervolt atman ve laptobun altına soğutma koyman lazım başka önerebileceği bir şey yok milletin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,402
Üyeler
159,323
Son üye
cag811
Top Bottom