Neler Yeni

Windows kurulumu ile ilgili lutfen yardim edin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
SEFA KAYA
Reis anlamadığım bi kaç şey var mesela windowsu usb ye yükleyeceğim bilgisayara bisey olurmu mesela içindeki bilgiler gidermi bide yükleyeceğim bilgisayarda modeme gerek var mı
hocam en başta pc'E format için rufus programıyla windows usb hazırlayacan
(windows11 ISO disk dosyası: https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11)
usb hazırladıktan sonra anakart çıkış portlarında usb girişine bağla cihazı, pc restart at windows kurulum sihirbazı gelir
gelmezse de bios'tan boot seçeneklerinden usb en başa alman gerekir.
sonrası ileri,okudum anladım, ileri, tamam vs
windows kurulumunda aktif internet bağlantısına gerek yok.
sisteme yeni temiz windows işletim sistemi kurulduğu için tüm dosyalar KALICI silinir.
yalnız şunu da ekleyim örnek yerel disk D de fotoğraf video vs dosyaların var ise format ekranında Disk D biçimlendirip silmene gerek yok sanırım bunu sordunuz
ama Disk c yani windows kurulacağı yer biçimlendirmeniz gerekir, temiz kurulum için.
sen yine de format atmayla alakalı bi kaç video bak böyle yazmayla sana karışık gelmiş olabilir

hocam en başta pc'E format için rufus programıyla windows usb hazırlayacan
usb hazırladıktan sonra anakart çıkış portlarında usb girişine bağla cihazı, pc restart at windows kurulum sihirbazı gelir
gelmezse de bios'tan boot seçeneklerinden usb en başa alman gerekir.
sonrası ileri,okudum anladım, ileri, tamam vs
windows kurulumunda aktif internet bağlantısına gerek yok.
sisteme yeni temiz windows işletim sistemi kurulduğu için tüm dosyalar KALICI silinir.
yalnız şunu da ekleyim örnek yerel disk D de fotoğraf video vs dosyaların var ise format ekranında Disk D biçimlendirip silmene gerek yok sanırım bunu sordunuz
ama Disk c yani windows kurulacağı yer biçimlendirmeniz gerekir, temiz kurulum için.
sen yine de format atmayla alakalı bi kaç video bak böyle yazmayla sana karışık gelmiş olabilir
Hocam onu değil şimdi bir bilgisayar yeni aldım bi tanede evde eski var onla windows u usb ye atmak için kullanacam

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
SEFA KAYA
Hocam onu değil şimdi bir bilgisayar yeni aldım bi tanede evde eski var onla windows u usb ye atmak için kullanacam
eski pc den usb'e windows iso dosyasını rufus yazdırt, usb çıkart. hocam bu kadar herhangi bir şey olmaz eski pc'e

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
SEFA KAYA
Kurduğum pc de internet lazım mi
ben en son 2024 yılının mayıs ayında başka bi pc'e win11 home kurdum internet ile alakalı zorunluluk yoktu fakat şimdi sanırım win11 kurulumunda internet şartı olabilir (microsoft bi takım yeniliklerden bahsediyordu) ama emin değilim. bilen varsa yazsın.

ben en son 2024 yılının mayıs ayında başka bi pc'e win11 home kurdum internet ile alakalı zorunluluk yoktu fakat şimdi sanırım win11 kurulumunda internet şartı olabilir (microsoft bi takım yeniliklerden bahsediyordu) ama emin değilim. bilen varsa yazsın.
Knk internetli ile internetsiz kurmak arasında fark var mi

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
SEFA KAYA
Knk internetli ile internetsiz kurmak arasında fark var mi
fark yok fakat kurulum esnasında microsoft orijinal key anahtarını dayatırsa internet isteyebilir ben en son ki kurulumum da daha sonra etkinleştir seçip geçiyordum bunu kaldırmış olabilirler sen yine bi dene internetsiz.

fark yok fakat kurulum esnasında microsoft orijinal key anahtarını dayatırsa internet isteyebilir ben en son ki kurulumum da daha sonra etkinleştir seçip geçiyordum bunu kaldırmış olabilirler sen yine bi dene internetsiz.
Internetsiz kurulum yaparken sorun çıkarsa pc ye bisey olurmu

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
SEFA KAYA

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
SEFA KAYA
Ya Reis ben vatana gittiğimde adam diyorken bilgisayara kacak yüklerseniz söyle olur böyle olur falan 6 k ya windows satılmaya calisiyo adam
vatanpc den pc aldığın için ve sen kendin windows kurarsan, garantilik bişey olursa vatanpc biz sorunlu parça bulamayız windows bizden almamışsınız diyecek :D
işleri güçleri para yani onu demek istedim 6k windows mu olur 100tl win key alır, kullanır geçersin sisteme :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,656
Üyeler
160,419
Son üye
TouncNow
Top Bottom