hocam 32inc biraz fazla gibi ya onun dışında bu tarz klavyeleri insanlar artık cok tercih ediyo olayı nedirDell G3223Q 32" 1 ms 4K IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G3223Q 32" 1 ms 4K IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G3223Q 32" 1 ms 4K IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 21.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comHyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comVXE R1 Wireless Mouse
Ürün stoklara giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.comYükleniyor...
www.amazon.com.tr
Bence alışırsanız bayılırsınız.Custom klavyeler bunlar.Normal trde satılan klavyeler kötü oluyor.Bu custom klavyeler switchlerı çıkarılabilir yani tuşu bozulduğu zaman söküp değiştireblirsniz aynı zamanda sesinden sıkılırsanız switch alıp başka switch taktığınızda farklı ses çıkacak.Ömürlük klavye.hocam 32inc biraz fazla gibi ya onun dışında bu tarz klavyeleri insanlar artık cok tercih ediyo olayı nedir
https://www.hepsiburada.com/msi-27-...patible-pivot-gaming-monitor-pm-HBC00004YLF5I hocam monitor olarak bunu buldum sizce nasıl?Bence alışırsanız bayılırsınız.Custom klavyeler bunlar.Normal trde satılan klavyeler kötü oluyor.Bu custom klavyeler switchlerı çıkarılabilir yani tuşu bozulduğu zaman söküp değiştireblirsniz aynı zamanda sesinden sıkılırsanız switch alıp başka switch taktığınızda farklı ses çıkacak.Ömürlük klavye.
O da bir alternatif üzmez.https://www.hepsiburada.com/msi-27-...patible-pivot-gaming-monitor-pm-HBC00004YLF5I hocam monitor olarak bunu buldum sizce nasıl?
4080super oynatmayacak ise kim oynatacak zaten bir üstü 4090 gerisi yok.4080 super ile sizce güncel oyunları 60 fps yukarı rahat oynatır mı
wootıng 60he alınmalı bence butce baya yuksekBence alışırsanız bayılırsınız.Custom klavyeler bunlar.Normal trde satılan klavyeler kötü oluyor.Bu custom klavyeler switchlerı çıkarılabilir yani tuşu bozulduğu zaman söküp değiştireblirsniz aynı zamanda sesinden sıkılırsanız switch alıp başka switch taktığınızda farklı ses çıkacak.Ömürlük klavye.
valla bende hayatımda ilk defa böyle bi pc diziyorum 4kya ilk defa bakıcam 2k ile 4k arasında çok fark var dediler ben 2k bile görmedim umarım üzmez zamanla4080super oynatmayacak ise kim oynatacak zaten bir üstü 4090 gerisi yok.