Bu paraya 7900xtx almalısın.Yaklaşık 1 aydır indirimde 7900 xt bekliyordum bugün bu karta denk geldim sizce bu fiyata değermi yoksa biraz daha beklemelimiyim
35k gibi bir fiyatı sapphire in güzeldirBu paraya 7900xtx almalısın.
Xtx olarak Sapphire pulse modeli 35 k değermi sizce ondan sonra en ucuz asus onun fiyatı ise 45 kBu paraya 7900xtx almalısın.
Hocam hiç sormana bile gerek yok bu konuda sapphire alınıyor genelde xtx alınırken (ben öyle biliyorum aıkıntı yaşayan çıkmadı)Xtx olarak Sapphire pulse modeli 35 k değermi sizce ondan sonra en ucuz asus onun fiyatı ise 45 k
TeşekkürlerHocam hiç sormana bile gerek yok bu konuda sapphire alınıyor genelde xtx alınırken (ben öyle biliyorum aıkıntı yaşayan çıkmadı)
XFX soğutması ile ünlüdür ve sessizliğiyle. Sapphire ise fabrika çıkışlı oc olmasına rağmen biraz daha fazla oc yapıyorlar. Soğutması üzmez ve daha ucuzdur, alınır. Nitro+ model ise kesinlikle alınır dünyada top5 listesindeki kart modeli firmalarından biridir. XFX in her modeli alınır. (SWFT, QICK ve MERC).Xtx olarak Sapphire pulse modeli 35 k değermi sizce ondan sonra en ucuz asus onun fiyatı ise 45 k
Sen olsan peki bu durumda hangisini alırdınXFX soğutması ile ünlüdür ve sessizliğiyle. Sapphire ise fabrika çıkışlı oc olmasına rağmen biraz daha fazla oc yapıyorlar. Soğutması üzmez ve daha ucuzdur, alınır. Nitro+ model ise kesinlikle alınır dünyada top5 listesindeki kart modeli firmalarından biridir. XFX in her modeli alınır. (SWFT, QICK ve MERC).
Bütün cümleler doğru(%99.9)XFX soğutması ile ünlüdür ve sessizliğiyle. Sapphire ise fabrika çıkışlı oc olmasına rağmen biraz daha fazla oc yapıyorlar. Soğutması üzmez ve daha ucuzdur, alınır. Nitro+ model ise kesinlikle alınır dünyada top5 listesindeki kart modeli firmalarından biridir. XFX in her modeli alınır. (SWFT, QICK ve MERC).
Merc pulseden daha iyi bir model. Mercin rakibi nitro+. Kesinlikle alınır.Xtx olarak Sapphire pulse modeli 35 k değermi sizce ondan sonra en ucuz asus onun fiyatı ise 45 k
Fark etmez ikisinide. Hem sapphire hem xfx alırdım. Bol bol para varsa en iyisi hangisi ise onu tabiiki alırım. Ama ortalama veyaz birazcık daha az ise hangisi fiyatına göre daha iyi ise onu alırdım. Temel olarak senin sorunun cevabi yine aynı: fark etmez ama para bol bol var ise en iyisi.Sen olsan peki bu durumda hangisini alırdın
cok dogru bilgi xfx kullanıyorum memnunumXFX soğutması ile ünlüdür ve sessizliğiyle. Sapphire ise fabrika çıkışlı oc olmasına rağmen biraz daha fazla oc yapıyorlar. Soğutması üzmez ve daha ucuzdur, alınır. Nitro+ model ise kesinlikle alınır dünyada top5 listesindeki kart modeli firmalarından biridir. XFX in her modeli alınır. (SWFT, QICK ve MERC).
Bende. Müthiş bi marka şimdi fanboy falan değilim he ama baya bi memnunum. Hem fazla ses yapmıyor hemde soğutması müthiş. İlk kademe olan SWFT modelini kullanıyorum birde. QICK ve MERC çooook daha iyidir. Kullandığım kart: Xfx swft rx6700 10gb.cok dogru bilgi xfx kullanıyorum memnunum