Neler Yeni

MOTOR FİYATLARI DÜŞER Mİ?

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Yunus Kocabay
Hiçbisey düsmez

Quieter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yasin

Quieter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yasin
Kanka ülkede hangi çıkan şey inmiş ki, motor fiyatı da düşsün :D Bütçen varken al bence sonra keşke alsaydım deme.
Garip şekilde motor piyasası düştü kışın ne olur bilemem diye sordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Eren Mutlu
Kış gelince motor fiyatları düşer hep bu bilinen bir gerçek.

yusufpisi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf Akarçay
Instagram
instagram.com/yusufpisi
Kış geldiği için ve euro 5+ gibi durumlar göz önünde bulundurulunca bir miktar düşüş beklemek absürt olmaz sanırım ancak ülkedeki volatilite ile net konuşmak doğru olmaz , fakat son yapılan kampanyalar gösteriyor ki arz düşüşü kampanyaları arttırdı... Firmaların yaptığı bu kampanyalar ile birlikte ikinci el piyasasında bir miktar düşüş söz konusu, Bu denli motosiklet çokluğu elbette beraberinde fiyatların düşüşünü getirebilir fakat serbest piyasa özellikle Türkiye'de rasyonel gerçekleri bazen tanımıyor...

Quieter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yasin
Kış geldiği için ve euro 5+ gibi durumlar göz önünde bulundurulunca bir miktar düşüş beklemek absürt olmaz sanırım ancak ülkedeki volatilite ile net konuşmak doğru olmaz , fakat son yapılan kampanyalar gösteriyor ki arz düşüşü kampanyaları arttırdı... Firmaların yaptığı bu kampanyalar ile birlikte ikinci el piyasasında bir miktar düşüş söz konusu, Bu denli motosiklet çokluğu elbette beraberinde fiyatların düşüşünü getirebilir fakat serbest piyasa özellikle Türkiye'de rasyonel gerçekleri bazen tanımıyor...
Motoru aldım teşekkürler

Top Bottom