Aldıysan kullan knk üzmez bunlar. Ya eşitler yada 3-8fps 7600 daha iyi. Ama iş için nvidia tab2.amd ekran kartı 7600 4060 tan daha mı iyi iş için daha çok kullanıcam da ben
Aldıysan kullan knk üzmez bunlar. Ya eşitler yada 3-8fps 7600 daha iyi. Ama iş için nvidia tab2.amd ekran kartı 7600 4060 tan daha mı iyi iş için daha çok kullanıcam da ben
Güle güle kullan kanka, sonuçta ekran kartın Asus, Gigabyte falan tercih etsen daha uygun olurdu fakat onun da ısınma sorunu var. O yüzden kafan rahat olsun güle güle kullan, fiyatı ortalama bir sistem.Hayırlı Olsun Mu Geçmiş Olsun Mu?
almadım henüz hiç bir şey de akbank kredi kartı kaç günde çıkıyor biliyor musunuzAldıysan kullan knk üzmez bunlar. Ya eşitler yada 3-8fps 7600 daha iyi. Ama iş için nvidia tab2.
yarı geçmiş olsun. yarı hayırlı olsun.Hayırlı Olsun Mu Geçmiş Olsun Mu?
Geçmiş olsun diye bişey yok yetersiz gördüğün parçayı zamanla güncellersin pcnin bu avantajı var.Hayırlı olsunHayırlı Olsun Mu Geçmiş Olsun Mu?
Bul iptal edip alıcam ddr5 olcak 0geçimş olsun kanka o kasayı 20 ye bulurdun
Stok bitti bidaha açıldı ayrıca ssdyi değiştirdim kasayıda msi kasayla değiştirdimAynisini 21 k ya aldim sende niye biraz daha pahali acaba
Ben msi mag forge aldımkasa olarak everest var da ne tercih edilir sizce ?
onu göremedim tamam simdi gördüm sagolasınBen msi mag forge aldım