Neler Yeni

Teknolojik Ürün Iadesi

paiden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Aryen Diktaş
Selamlar, her internetten alışverişte yaşadığım gibi yine ürün kimde patlarsa tarzı bir alışverişe denk geldik. Her ne kadar pahalı sayılabilecek ürünler alsam da son alışverişlerimin hepsinde bir şekilde mağdur oldum. Bu seferki 6bin TL'ye aldığım anakartın arkadaki lehimi değişmiş ve çizik olmasıyla ilgili. Ürünün açılış bandrolu açıktı dedim kesin bir şey olacak yine. Dediğim gibi çizik ve lehim değişimi var. Kutu geleli 1 saat olmadan iadeye verdim. Ürünü n11den aldım. Şimdi adam derse yok arkadaş sen yaptın bu çizigi, video ve fotoğraf kaydı almama rağmen yok bu seferde videodan önce sen yaptın derse vs ne olacak. Kimin yalan söylediğini nasıl kanıtlayacağız. Ya her bağımsız kuruluştan aldığım pahalı teknolojik ürün (hb,n11 vs.) hep mi sıkıntılı çıkar. Daha resmi yerler hariç gerekirse fiyat 2 katı olsun asla teknolojik bir şey almam. Öyle bir hale geldik ki kim kime kazık atarsa devri. Yazık ya...

Ekler

• 20240914_105252.jpg
    20240914_105252.jpg
    1.2 MB · Hit: 44

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,870
İsim
Emre siyah
en garantisi,alıcıya yazıp elimde açarken videosu var demek hiçbir iadede sorun yaşamadım.Kiminde videosu vardı kiminde yoktu

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Selamlar, her internetten alışverişte yaşadığım gibi yine ürün kimde patlarsa tarzı bir alışverişe denk geldik. Her ne kadar pahalı sayılabilecek ürünler alsam da son alışverişlerimin hepsinde bir şekilde mağdur oldum. Bu seferki 6bin TL'ye aldığım anakartın arkadaki lehimi değişmiş ve çizik olmasıyla ilgili. Ürünün açılış bandrolu açıktı dedim kesin bir şey olacak yine. Dediğim gibi çizik ve lehim değişimi var. Kutu geleli 1 saat olmadan iadeye verdim. Ürünü n11den aldım. Şimdi adam derse yok arkadaş sen yaptın bu çizigi, video ve fotoğraf kaydı almama rağmen yok bu seferde videodan önce sen yaptın derse vs ne olacak. Kimin yalan söylediğini nasıl kanıtlayacağız. Ya her bağımsız kuruluştan aldığım pahalı teknolojik ürün (hb,n11 vs.) hep mi sıkıntılı çıkar. Daha resmi yerler hariç gerekirse fiyat 2 katı olsun asla teknolojik bir şey almam. Öyle bir hale geldik ki kim kime kazık atarsa devri. Yazık ya...
Mesafeli satışta begenmezsen iade var aciklama yapmana gerek kalmadsn iade almalari gerekiyle normalde

paiden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Aryen Diktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen, ben de uğraştırmasınlar diye direkt beğenmedim dedim ama şimdi bu bana derse yok ürünü açmış üzerine çizik atmış vs uğraş dur.

paiden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Aryen Diktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direkt iade oldu

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Satıcısından servisine kadar kokuşmuş bir sektöre döndü. Asus anakart aldım ethernet kartını görmüyor servise yolladım parça kırmışsınız diyor. O bölgedeki diyot vs ne varsa kırmam için tornavida ile vurmam lazım başka yolu yok internetten biraz araştırdım bir çok kişiye anakartta çip kırığı var diye ücret istemişler. Yapan da Servis Point hatta o bölgede çip olduğunu bile sanmıyorum daha önce de oldu sapa sağlam anakartı sırf yazılım problemi için garantiye yolluyorum şurası kırık burası kırık diyorlar b*k kırık. Teknolojik ürün almak gerçekten sıkıntılı bir hal aldı.

Top Bottom