Çoğunlukla oyun oynamak için kullanacağım bi laptop önerir misiniz 40000TL
Cs Valo gibi oyunlar oynuyorum
https://www.google.com/shopping/pro...&ved=0ahUKEwiV7IOp2sWIAxWcSPEDHVe0JJoQ8wIIuwk şu olabilir o zamanGaliba ürün stoğu bitmiş 50kya var
Attığım del laptop daha mantıklı geldi bana, işlemcisi daha iyi ve 165 Hz ekrani var40k'da kesinlikle şu
Bu varken o alınmaz40k'da kesinlikle şu
evet ekran kartı da 140W hp 120Attığım del laptop daha mantıklı geldi bana, işlemcisi daha iyi ve 165 Hz ekrani var
Ssd 1tb laptop almak daha mantıklı,512gb ssd pek mantıklı gelmedi banaBu varken o alınmaz
144hz ile 165hz arasındaki fark hissedilmez ayrıca oyunlarda 140w ile 120w arasında fps farkı yok çünkü gpular oyunda o watt değerlerine çıkmıyor. Attığım HP marka laptopun işlemcisi aralarında en iyisi değerlendir.evet ekran kartı da 140W hp 120
Benzer laptoplar.Attığım del laptop daha mantıklı geldi bana, işlemcisi daha iyi ve 165 Hz ekrani var
SSD takviyesi yapilir ama işlemci upgrade asla. Benchmark skorlarina bakip tekrar düşünmeni öneririm.Ssd 1tb laptop almak daha mantıklı,512gb ssd pek mantıklı gelmedi bana
Ekran kartı kac watti acaba attığınız laptoptaSSD takviyesi yapilir ama işlemci upgrade asla. Benchmark skorlarina bakip tekrar düşünmeni öneririm.