Neler Yeni

KPSS ortaöğretim puanıyla atanabilirmiyim?

Abdullah021

80+ Bronze
77 netim var,mantık sorularınıda yaptım standart sapmadada avantajım var.Puanım 85-90 arası gelecek gibi duruyor.Sizce bu puanla DHMİ,Adliye veya farklı bir yere atanabilirmiyim? Torpil sorunundan hepimiz muzdaribiz maalesef.Sınavdan değil 85,70 bile alamayacak insanların müdür oluşuna şahit oldum.Sizce bir umut bir yere atanma ihtimalim var mı? Aranızda hiç ortaöğretim Kpss ile atanan varsa yardımcı olabilir mi?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
77 netim var,mantık sorularınıda yaptım standart sapmadada avantajım var.Puanım 85-90 arası gelecek gibi duruyor.Sizce bu puanla DHMİ,Adliye veya farklı bir yere atanabilirmiyim? Torpil sorunundan hepimiz muzdaribiz maalesef.Sınavdan değil 85,70 bile alamayacak insanların müdür oluşuna şahit oldum.Sizce bir umut bir yere atanma ihtimalim var mı? Aranızda hiç ortaöğretim Kpss ile atanan varsa yardımcı olabilir mi?
Eğer atanmak istiyorsanız ve her iş olsa yaparım derseniz başvurabildiğiniz her alıma başvurun. Nasibinizde varsa elbet bir tanesi olur.

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
ben 83 , 84 puan civarı alıyorum diğer senelere göre, standart sapma ile ne olur bilemiyorum ama umarım işe yarar bu puan.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ben ümidimi 98 puan ile tarım bakanlığına temizlik personeli olarak giden abiden sonra kestim

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
hocam belki lise silahlı güvenlik alımı olursa orda şansınızı deneyebilirseniz, 21 yaşınızı doldurduysanız kimliği alabilirsiniz

Top Bottom