Neler Yeni

Spider-Man 2 Deluxe sürüm alınır mı?

VValtieL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Buğra
Merhaba, çoğu PlayStation oyunlarına zam geldi ve ben Spider-Man 2'nin indirime girmesini bekliyordum. Normal sürüm 2000 TL ancak Deluxe sürümünün fiyatını değiştirmeyi unutmuşlar sanırım 1700 TL. Sizce oyun indirime ne zaman girer ve girdiğinde Deluxe sürüm ne kadar olur? 1500 TL'nin altına düşer mi yoksa şu an bu fiyatla almak daha mı mantıklı?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba, çoğu PlayStation oyunlarına zam geldi ve ben Spider-Man 2'nin indirime girmesini bekliyordum. Normal sürüm 2000 TL ancak Deluxe sürümünün fiyatını değiştirmeyi unutmuşlar sanırım 1700 TL. Sizce oyun indirime ne zaman girer ve girdiğinde Deluxe sürüm ne kadar olur? 1500 TL'nin altına düşer mi yoksa şu an bu fiyatla almak daha mı mantıklı?
Evet. Fiyatlandırmada bir yanlışlık olmuş. Oyun daha yeni çıktı. Yakın zamanda öyle ahım şahım bir indirim olmaz. Ülkenin ekonomisi göz önüne alındığında, indirimli fiyatı şu anki fiyatı bile olabilir. Dolayısıyla imkanın varsa şimdi al.

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
Fiyatlandırmayı hala güncellemediler. Normal fiyatı 2800 tl iken deluxe sürümü 1700 TL. Alacaklar varsa yapıştırsın.

Top Bottom