Neler Yeni

istanbuldan tokata taşınıyoruz iyi birşeymi kötü birşeymi?

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
uğur
burda calışıyorum akşamları oyun oynuyorum cok dışarı cıkan biri değilim ama cıkmazsam sıkılırım arada cıkıyorum 2 haftada 1-2 kez oralarda gezilcek yapılcak bir şey yok burda 5-10 arkadaşım var sıkılrımıyım bunalırmıyım naparım önerilerinizi bekliyorum babamla beraber calışacağım tokattada sizce iyi birşeymi?????
Mesaj otomatik birleştirildi:

update

Son düzenleme:

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İstanbuldan başka şehire taşınıp alışmak çok zor bence. İstanbuldaki lüks, acele, telaş, her şeye kolayca ulaşabilmek, trafik, insanlar, konuşma biçimi her şey diğer şehirlerde farklı. Tatil için bir yere gidince rastgele bir yerden çay alsan bile farkı hissediyorsun insan davranışlarında. Ancak İstanbulda her şeyin elinin altında olma duygusunu kaybediyorsun ve bu zorlar insanı

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstanbuldan başka şehire taşınıp alışmak çok zor bence. İstanbuldaki lüks, acele, telaş, her şeye kolayca ulaşabilmek, trafik, insanlar, konuşma biçimi her şey diğer şehirlerde farklı. Tatil için bir yere gidince rastgele bir yerden çay alsan bile farkı hissediyorsun insan davranışlarında. Ancak İstanbulda her şeyin elinin altında olma duygusunu kaybediyorsun ve bu zorlar insanı
ailem illede gidiceğiz diyolar bakalım nolucak boş yere gitmek istiyolar diye gidilirmi anlamış değilim bizi bile düşünmüyolar ya.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ailem illede gidiceğiz diyolar bakalım nolucak boş yere gitmek istiyolar diye gidilirmi anlamış değilim bizi bile düşünmüyolar ya.
İstanbul'dan kurtulmuş oluyorsun aslında ama dediğim gibi lüksü başka

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstanbul'dan kurtulmuş oluyorsun aslında ama dediğim gibi lüksü başka
oranın insanları istanbuldan bayramlarda falan gidince bakıyorumda bi böyle kaba geliyolar öyle olmaktan korkuyorum valla :D

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,674
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
İstanbul'u övenler maaşını kiraya verdikten sonra trafikte beklerken 6. saatte arabadan inip şöyle bir performans sergiliyorlar

20240827_222836.jpg

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,655
İsim
Selim
burda calışıyorum akşamları oyun oynuyorum cok dışarı cıkan biri değilim ama cıkmazsam sıkılırım arada cıkıyorum 2 haftada 1-2 kez oralarda gezilcek yapılcak bir şey yok burda 5-10 arkadaşım var sıkılrımıyım bunalırmıyım naparım önerilerinizi bekliyorum babamla beraber calışacağım tokattada sizce iyi birşeymi?????
Mesaj otomatik birleştirildi:

update
4 yıl Tokat'ta kaldım şehir merkezinde yaşıyorsan her yere yürüyerek gidebilirsin ince ve uzun şekilde tasarlanmış etrafı dağlarla kaplı ve tarihi hamamları var şehir merkezinde tarihi hanlar ayrıca tepede kale vardır onun dışında kışın benim dönemim de 1 metre kar yağardı en az yanı kışları dolu dolu geçiyor sosyal bir şehir değildir eğlence ve clup işi zor bulursun

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
uğur
4 yıl Tokat'ta kaldım şehir merkezinde yaşıyorsan her yere yürüyerek gidebilirsin ince ve uzun şekilde tasarlanmış etrafı dağlarla kaplı ve tarihi hamamları var şehir merkezinde tarihi hanlar ayrıca tepede kale vardır onun dışında kışın benim dönemim de 1 metre kar yağardı en az yanı kışları dolu dolu geçiyor sosyal bir şehir değildir eğlence ve clup işi zor bulursun
Bi elektrikli scooter alsam heryere giderim diye düşündüm sence iyi olurmu? Yoksa bilgisayarmı alayım

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,655
İsim
Selim
Bi elektrikli scooter alsam heryere giderim diye düşündüm sence iyi olurmu? Yoksa bilgisayarmı alayım
Yani dediğim gibi sosyal hayat fazla yok genelde kültürü erzincana benziyor elektrikli scooter ile her yere çok rahat gidersin ama akşama kadar dışarda yapacak aktivite bulmak zor yaşını bilmiyorum ama üni filan okuyacak yaştaysan acayip sıkıcı bir şehir ben bilgisayar almayı tercih ederdim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
büyüklerde o var.
Sakin ve büyükşehirin yorgunluğunun uzağını isterler geneli.
Ki İstanbul'a gittiğimde 12 saat çekemedim o derece basık bir şehirdi o yüzden anlayabiliyorum bazen ama tabi ben de büyük bir şehrin imkanlarını tercih ediyorum.
He çok bir şey değişmez hayatınızda.
Ben Ankaradayım sorsanız 19 yıldır adam akıllı ankaranın az bir kısmını gezmişimdir hatta kendi yaşadığım yere bile çıkmayan biriyim .
Siz de benim gibiyseniz bence psikolojik olarak belki zorlanırsınız ama onun dışında hayatınızda değişen çok olmaz bence

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
uğur
Yani dediğim gibi sosyal hayat fazla yok genelde kültürü erzincana benziyor elektrikli scooter ile her yere çok rahat gidersin ama akşama kadar dışarda yapacak aktivite bulmak zor yaşını bilmiyorum ama üni filan okuyacak yaştaysan acayip sıkıcı bir şehir ben bilgisayar almayı tercih ederdim
Bilgisiyae kalsın bencede scooterı sonra bakarım

Top Bottom