Neler Yeni

16 Yaşında Kasık Mantarı

oguzhqann

80+
Arkadaşlar merhaba 16 yaşındayım 185 boy ve 76,77kg civarıyım vücudum fit sorum şu ki kilo almaya başladığım son 2 aydır kasık bölgemde kızarıklık çıkmaya başladı başlarda önemsemedim çok büyük değildi ancak şu an baya büyük dairesel bir kızarıklık oluştu pul pul dökülmeler oluyor ve kaşınıyor internette aradım ve kasık mantarı olduğunu öğrendim ne yapmam lazım doktor'dan utanmak olmaz lakin göstermeye utanıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Furkan Özlü
Hastaneye git kardeşim doktor ne yapsın senin pis kasıklarını utanma :D Senin gibi 20 kişi tedavi ediyor adam günde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tıpta utanma olmaz.

oguzhqann

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hastaneye git kardeşim doktor ne yapsın senin pis kasıklarını utanma :D Senin gibi 20 kişi tedavi ediyor adam günde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tıpta utanma olmaz.
Hocam çoğu kişi travazol kremi öneriyor eczaneden reçetesiz alma imkanım varmıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Hulusi Akyol
Adam haklı ancak dediğiniz gibi..
Hocam bu arada reçetesiz alabilirmiyim?
17 yasinda yasadim ve anlik olarakta tekrar ettikce kullaniyorum travazol ise yariyor ve gunluk ic camasiri degisimi duzenli orayi temiz tutman falanda cok onemli fakat duzenli tekrar ederse gecmezse yan etkisi falan olursa ilk is doktora gorun( kullanmadan once bir aile hekimine danismistik)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,269
Üyeler
159,597
Son üye
Bozkurtmehmet
Top Bottom