Neler Yeni

arkadaşlar işlemcim çok sıcak çalışıyor

kaan06860

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan erkmn
bilgisayarımı açar açmaz 70 derececlerde açılıyor 5 dk ya 45 dereceye düşüyor basit bir uygulama mesela chrome yi açtığımda sıcaklık 65 70 e çıkıyor anında oyunlarda 90 93 derecelere çıkıyor belli bir süre sonra bilgisayar kapanıyor işlemci kendisini korumaya alıyor bir çok yol denedim ama çözemedim yardımcı olurmusunuz amd nin kendi fanı takılı suan bakır kule tipi var o takılıydı ondada aynısını yapıyordu onad sıkıntı mı var diye bunu taktım ama sonuç aynı

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
İşlemci ney ? Stok soğutucu her işlemciyi soğutamaz.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,764
İsim
.
bilgisayarımı açar açmaz 70 derececlerde açılıyor 5 dk ya 45 dereceye düşüyor basit bir uygulama mesela chrome yi açtığımda sıcaklık 65 70 e çıkıyor anında oyunlarda 90 93 derecelere çıkıyor belli bir süre sonra bilgisayar kapanıyor işlemci kendisini korumaya alıyor bir çok yol denedim ama çözemedim yardımcı olurmusunuz amd nin kendi fanı takılı suan bakır kule tipi var o takılıydı ondada aynısını yapıyordu onad sıkıntı mı var diye bunu taktım ama sonuç aynı
Kule tipinde de mi aynıydı ?

kaan06860

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan erkmn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amd ryzen 7 5800x gigabyte b550 ds3h anakart

Dark Freezer X129 Intel & AMD Uyumlu, 2x ARGB LED Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu​

kullanıyorum şimdi kuletipi ni taktım macunu yeniledim fakat en ufak işlemde 65 70 derecelere çıkıyor oyunda 90+ çıkıyor ne yaptıysam çözüm bulamadım

Top Bottom