Neler Yeni

Creatine ve protein tozu tavsiyesi yapabilecek bilgili biri var mı

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Emir
Protein Ocean

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Berkecan Ergin
Bütün markaları kullandım, hardline almazdım şahsen, şuan fiyat performans olarak hiq xpro nutrend ve proteinocean(lansman ürünleri özellikle tam bir fiyat performans oluyor)

Hiq ve nutrend aroma olarak en iyileri, hiq tatlı bile gelebilir su ile yapmama rağmen yoğundu lezzeti.

Kreatin olarak hepsi aynı zaten sadece kreatin creapure almaya bak en uyguna hangisi satıyorsa. Ben proteinocean kullanıyorum kreatin creapure
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanıtlasana

10 yılı neyle salladın
Protein tozubun nolduğunu bile bilmiyorsun milleti dolandırmayı bırqk yönetim bilmiyoruz diye karışmasa 75 kere ban yedirtmiştim sana
Bunun gibilerin tek yaptığı spor, klozete oturup kalkmak sayılır. Ne anlatmaya çalışıyorsun ki :D Bunun gibiler protein tozunun vucuda sürüldüğünü sanıyordur :D

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,231
İsim
Hakan
Bütün markaları kullandım, hardline almazdım şahsen, şuan fiyat performans olarak hiq xpro nutrend ve proteinocean(lansman ürünleri özellikle tam bir fiyat performans oluyor)

Hiq ve nutrend aroma olarak en iyileri, hiq tatlı bile gelebilir su ile yapmama rağmen yoğundu lezzeti.

Kreatin olarak hepsi aynı zaten sadece kreatin creapure almaya bak en uyguna hangisi satıyorsa. Ben proteinocean kullanıyorum kreatin creapure

Bunun gibilerin tek yaptığı spor, klozete oturup kalkmak sayılır. Ne anlatmaya çalışıyorsun ki :D Bunun gibiler protein tozunun vucuda sürüldüğünü sanıyordur :D
Aynı oyle bir adam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,754
Üyeler
161,746
Son üye
Metekral123
Top Bottom