Claw's
80+ Silver
Piyasanın bir hayli altında. Fiyat/performans yazıcı. Tanklı olması büyük artı.
yaklaşık 8 yıldır epson yazıcı kullanıyoruz hiçbir sıkıntı yaşamadıkEpson önermiyorum. Kağıt sıkıştı diye anakart arızası ortaya çıkar mı? Çıkmış işte, tam da garanti bittikten 2 ay sonra. Tamir de yapmıyorlar anakartı. Direk değişim + servis ücreti derken yeni yazıcıdan pahalıya geliyordu. Kısacası elimizde patladı yazıcı. Gidip HP aldım, kafa rahat. Bir de Epson'larda piezo başlık var. Kalıcı yani, servis değiştirebiliyor ancak. Çizik atmaya başlayınca ne yapsan da düzeltmek çok zor. HPde tanklı bile olsa başlıkları yenisiyle son kulanıcı olarak değiştirebiliyorsun (eski usül). HP Smart Tank 516 almıştım, sarflar girdiği için ters_sıralı_liste burada . Bütçenize göre seçip alın birini.
Tam tersi. Yeni modellerde kalite düşük bence. Zaten bahsettiğim yazıcıyı garanti bitmeden 4 ay önce de servise vermiştim. Başlık değişmişti. Artık o esnada mı anakart ile sıkıntı oldu bilmiyorum. Kağıt sıkışınca anakart yanması zaten mantık dışı biraz. Ama sonuç böyle oldu. Ek olarak tamir yapmamaları sıkıntı. 90$ + KDV anakart parası istediler. Tamir etseler muhtemelen 'motor' sürücü mosfet falan yanmıştır maks diye düşünüyorum. 5$-10$ lık iş. Ama yapmadılar.Epson ile sorun yaşayanlar var ama acaba eski modellerinde mi o sorun?
Hocam tonerli yazıcılar zaten lazerLazer yazıcı alın kafanız rahat kullanın. tonerlilerde büyük sıkıntı yaşarsınız
Düzeltiyorum. Mürekkeplisi çok sıkıntı çıkarır. Lazer yazıcı çok daha stabil çalışıyor. Daha zor bozuluyor. Uzun yıllar götürüyor.Hocam tonerli yazıcılar zaten lazer
Renkli lazer fiyatları uçmuş durumda, şu an en mantıklılar tanklılar. 5 senedir Canon tanklı kullanıyorum, bir kere tık demedi, kablosuz yazıyor, mükemmel kalitede fotoğraf basıyor, baskı maliyeti de çok düşük. Yüksek adetli ya da hızlı çıktı ihtiyacı yoksa lazer kimse almıyor zaten.Düzeltiyorum. Mürekkeplisi çok sıkıntı çıkarır. Lazer yazıcı çok daha stabil çalışıyor. Daha zor bozuluyor. Uzun yıllar götürüyor.