Neler Yeni

🔥İndirim Epson Ecotank L3252 Yazıcı 5.499 TL 🔥

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Duman
Yazıcı arayışı içindeydim bütçem ortalama bu kadar alınır mı kullanan arkadaşlar var mı?

adiltemel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Adil Temel
Epson önermiyorum. Kağıt sıkıştı diye anakart arızası ortaya çıkar mı? Çıkmış işte, tam da garanti bittikten 2 ay sonra. Tamir de yapmıyorlar anakartı. Direk değişim + servis ücreti derken yeni yazıcıdan pahalıya geliyordu. Kısacası elimizde patladı yazıcı. Gidip HP aldım, kafa rahat. Bir de Epson'larda piezo başlık var. Kalıcı yani, servis değiştirebiliyor ancak. Çizik atmaya başlayınca ne yapsan da düzeltmek çok zor. HPde tanklı bile olsa başlıkları yenisiyle son kulanıcı olarak değiştirebiliyorsun (eski usül). HP Smart Tank 516 almıştım, sarflar girdiği için ters_sıralı_liste burada . Bütçenize göre seçip alın birini.

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
LEVENT KILIÇ
Yıllardır epson kullanırım sıkıntı yok.

tkod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ahmet Salih Göksu
Epson önermiyorum. Kağıt sıkıştı diye anakart arızası ortaya çıkar mı? Çıkmış işte, tam da garanti bittikten 2 ay sonra. Tamir de yapmıyorlar anakartı. Direk değişim + servis ücreti derken yeni yazıcıdan pahalıya geliyordu. Kısacası elimizde patladı yazıcı. Gidip HP aldım, kafa rahat. Bir de Epson'larda piezo başlık var. Kalıcı yani, servis değiştirebiliyor ancak. Çizik atmaya başlayınca ne yapsan da düzeltmek çok zor. HPde tanklı bile olsa başlıkları yenisiyle son kulanıcı olarak değiştirebiliyorsun (eski usül). HP Smart Tank 516 almıştım, sarflar girdiği için ters_sıralı_liste burada . Bütçenize göre seçip alın birini.
yaklaşık 8 yıldır epson yazıcı kullanıyoruz hiçbir sıkıntı yaşamadık

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
Lazer yazıcı alın kafanız rahat kullanın. tonerlilerde büyük sıkıntı yaşarsınız

A_TURAN_A

80+ Bronze
yaklaşık 8 yıldır kullanıyorum bu markayı sürekli renkli kısmı bozuluyor ve renkleri karıştırarak çıkarıyor

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Enes
bende aynısı var okul için almıştım tanklı yazıcı gerçekten çok iyi

Claw's

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Epson ile sorun yaşayanlar var ama acaba eski modellerinde mi o sorun?

adiltemel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Adil Temel
Epson ile sorun yaşayanlar var ama acaba eski modellerinde mi o sorun?
Tam tersi. Yeni modellerde kalite düşük bence. Zaten bahsettiğim yazıcıyı garanti bitmeden 4 ay önce de servise vermiştim. Başlık değişmişti. Artık o esnada mı anakart ile sıkıntı oldu bilmiyorum. Kağıt sıkışınca anakart yanması zaten mantık dışı biraz. Ama sonuç böyle oldu. Ek olarak tamir yapmamaları sıkıntı. 90$ + KDV anakart parası istediler. Tamir etseler muhtemelen 'motor' sürücü mosfet falan yanmıştır maks diye düşünüyorum. 5$-10$ lık iş. Ama yapmadılar.

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
Düzeltiyorum. Mürekkeplisi çok sıkıntı çıkarır. Lazer yazıcı çok daha stabil çalışıyor. Daha zor bozuluyor. Uzun yıllar götürüyor.
Renkli lazer fiyatları uçmuş durumda, şu an en mantıklılar tanklılar. 5 senedir Canon tanklı kullanıyorum, bir kere tık demedi, kablosuz yazıyor, mükemmel kalitede fotoğraf basıyor, baskı maliyeti de çok düşük. Yüksek adetli ya da hızlı çıktı ihtiyacı yoksa lazer kimse almıyor zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,739
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom