Neler Yeni

Çözüldü✓ BU SISTEM NASIL 38.000 TL CİVARI TUTUYOR FUL SIFIR SISTEM LIMIT 45.000

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
1. sayfa da arkadaşların 4070s'li sistem alırsın dediği söylemler doğru. Şöyle doğru geçen Vatan'da mağazalara özel 37.000 TL'ye satılıyordu. Şöyle de bir şey var aenin sisteminin parça kaliteleri bence mükemmel. Parçaların hepsi sıfır sadece ekran kartımı 2. el bu arada ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
electric blue
1. sayfa da arkadaşların 4070s'li sistem alırsın dediği söylemler doğru. Şöyle doğru geçen Vatan'da mağazalara özel 37.000 TL'ye satılıyordu. Şöyle de bir şey var aenin sisteminin parça kaliteleri bence mükemmel. Parçaların hepsi sıfır sadece ekran kartımı 2. el bu arada ?
Evet Vatan'daki sistemden haberim var ama parça kalitesi hiç tatmin etmemişti. 2x16GB Ram ve MSI kasa yapınca 41k civarına geliyordu. Daha düşük bütçeyle benzer performans ve çok daha kaliteli parçalar ile toplayacağımı fark ettiğim için o sistemden vazgeçtim. Bu arada evet bütün parçalar sıfır, sadece ekran kartı 2.el olacak.
Parça kalitesini biraz düşürüp 6800XT ile 28k civarına getirebilirim sanırım ama seçtiğim parçalardan memnunum şu an.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bence de sizin almış olacağınız sistem daha iyi olacak. Bu arada söylemişmiydim bilmiyorum ama anakartın desteklediği kadar anakarta yüklenmiyecekseniz, anakarttan kısabiliriz. Tabi ki bütçede derdiniz yoksa çok güzel bir anakartmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
sercan
Bu sistemi kim yapti işlemci anakartla uyumlu değil 1200pin işlemciye 1700 pin anakart koymuş
ben :) çok bilgim yok o yuzden burada bı paylaşım yapayım dedim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle anakartın gen4 m2 ssd desteklemiyor. Yani o ssdnin okuma ve yazma değerlerimi alamıycaksın, çok daha düşük alıcaksın. Ram kısmı ise ram 6400mhz iken anakart 5600 mhz destekliyor. 6400mhz alamıycaksın. Hepsini boşver ve sana söyliyeceğim parçaları tek tek topla bakalım ne kadar tutucak.
Ekran kartı -> Rx7900GRE
İşlemci -> Ryzen 5 7500f
Anakart -> Asus Prime B650M-K
Kasa -> Deepcool cc560
Ssd -> 2000-2200 arası birşeyler kendim eklersin.
Ram -> Patriot Viper Venom 6000mhz cl30
İşlemci Soğutucu -> Thernalright Peerless Assassin
Çok teşekkür ederim deneyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,393
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur