Neler Yeni

BİR KENDİNE BİR DEVLETE

Wasterzhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Wasterzhi
Şu görüntünün 7’den 70’e herkesi rahatsız etmesi gerekirken kimse sesini çıkarmıyor. Bu nasıl bir vergilendirme? Dünyanın neresine giderseniz gidin böyle bir vergilendirme yok. Yıllardır savaş halinde olan Ukrayna’ya ya da yıllarca kan gölüne dönmüş Orta Doğu ülkelerine gidin, bu vergiyi göremezsiniz.

Bir ay önce Beyrut’tan arkadaşıma Braun 9 traş makinesi getirttim. Şu an malumunuz, orada savaş çanları çalıyor. Türkiye’deki satış fiyatı net 31.000 TL. Ben aynı ürünü, hatta ekstralı şekilde, 9.500 TL’ye aldım. Şimdi soruyorum, kim savaşta? Ürünün fiyatına tekrar bakayım dedim; savaştan etkilenmiş mi merak ettim, ama fiyatta bir oynama bile yok.

Vallahi üzülüyorum, bunalıyorum artık. Birileri bizi fena halde yoluyor.

Ekler

• 3333.png
    3333.png
    16.3 KB · Hit: 108
dostum ne sacmalıorsun anlamadım ben ne var yani akpli mhpli vekil cocukları bmwlerle mercedeslerle cakarlı araclarla geziyor diyanetin ekibi ve ailesi avrupaya 1 aylık balayına gidiyor reisimiz 14 tane ucakla geziyor 100 araclı konvoyla gezior gezmesın mı koskoca cumhurbaskanı. tabi ki vergi alacak neyersek bir tane de onlara oducez ki bunları yapabilsinler. yoksa nasıl olcak bunlar

fruko.gzz

80+ Silver
Şu görüntünün 7’den 70’e herkesi rahatsız etmesi gerekirken kimse sesini çıkarmıyor. Bu nasıl bir vergilendirme? Dünyanın neresine giderseniz gidin böyle bir vergilendirme yok. Yıllardır savaş halinde olan Ukrayna’ya ya da yıllarca kan gölüne dönmüş Orta Doğu ülkelerine gidin, bu vergiyi göremezsiniz.

Bir ay önce Beyrut’tan arkadaşıma Braun 9 traş makinesi getirttim. Şu an malumunuz, orada savaş çanları çalıyor. Türkiye’deki satış fiyatı net 31.000 TL. Ben aynı ürünü, hatta ekstralı şekilde, 9.500 TL’ye aldım. Şimdi soruyorum, kim savaşta? Ürünün fiyatına tekrar bakayım dedim; savaştan etkilenmiş mi merak ettim, ama fiyatta bir oynama bile yok.

Vallahi üzülüyorum, bunalıyorum artık. Birileri bizi fena halde yoluyor.
3.5 yıl sabretmemiz gerekecek gibi duruyor ama umarım şu gümrük vergisi en kısa zamanda kalkar gerçekten hiç bir şey alınmıyor hele ki trden hiç alınmıyor

liluzivert

80+ Bronze
asıl telefon ve araba vergilerine ses çıkması gerek, millet uyuyor bildiğin

Wasterzhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Wasterzhi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3.5 yıl sabretmemiz gerekecek gibi duruyor ama umarım şu gümrük vergisi en kısa zamanda kalkar gerçekten hiç bir şey alınmıyor hele ki trden hiç alınmıyor

Bazı ürünler var ki üstüne %60 vergi koymasına rağmen TR'den daha avantajlı hale geliyor, durum o kadar vahim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
O bişey mi 500 kredi çekiyorsun 2m ödüyorsun

Aquamen

80+ Bronze
O YESİN BAŞKASI YEMESİN ADAM MI VAR OLM
SİZİ METOCÜLER SİZİ GİDİ GİDİ CHAPELİLER
HİÇ BİR ŞEY KAPANMAYACAK HİÇ BİR ŞEY SUSMAYACAK :ROFLMAO: :ROFLMAO:
(İRONİDİR)

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Kadir
3.5 yıl sonra bir şeylerin düzeleceğine inanmak zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Hüseyin
dostum ne sacmalıorsun anlamadım ben ne var yani akpli mhpli vekil cocukları bmwlerle mercedeslerle cakarlı araclarla geziyor diyanetin ekibi ve ailesi avrupaya 1 aylık balayına gidiyor reisimiz 14 tane ucakla geziyor 100 araclı konvoyla gezior gezmesın mı koskoca cumhurbaskanı. tabi ki vergi alacak neyersek bir tane de onlara oducez ki bunları yapabilsinler. yoksa nasıl olcak bunlar
Reisini ebedi bir tatile göndermekle olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,614
Üyeler
163,348
Son üye
arifmuti61
Top Bottom