Wasterzhi
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 70
- İsim
- Wasterzhi
Şu görüntünün 7’den 70’e herkesi rahatsız etmesi gerekirken kimse sesini çıkarmıyor. Bu nasıl bir vergilendirme? Dünyanın neresine giderseniz gidin böyle bir vergilendirme yok. Yıllardır savaş halinde olan Ukrayna’ya ya da yıllarca kan gölüne dönmüş Orta Doğu ülkelerine gidin, bu vergiyi göremezsiniz.
Bir ay önce Beyrut’tan arkadaşıma Braun 9 traş makinesi getirttim. Şu an malumunuz, orada savaş çanları çalıyor. Türkiye’deki satış fiyatı net 31.000 TL. Ben aynı ürünü, hatta ekstralı şekilde, 9.500 TL’ye aldım. Şimdi soruyorum, kim savaşta? Ürünün fiyatına tekrar bakayım dedim; savaştan etkilenmiş mi merak ettim, ama fiyatta bir oynama bile yok.
Vallahi üzülüyorum, bunalıyorum artık. Birileri bizi fena halde yoluyor.
Bir ay önce Beyrut’tan arkadaşıma Braun 9 traş makinesi getirttim. Şu an malumunuz, orada savaş çanları çalıyor. Türkiye’deki satış fiyatı net 31.000 TL. Ben aynı ürünü, hatta ekstralı şekilde, 9.500 TL’ye aldım. Şimdi soruyorum, kim savaşta? Ürünün fiyatına tekrar bakayım dedim; savaştan etkilenmiş mi merak ettim, ama fiyatta bir oynama bile yok.
Vallahi üzülüyorum, bunalıyorum artık. Birileri bizi fena halde yoluyor.