Merhabalar, bütçem 25 bin. Monitör de alacağım tahminen 4 bin civarında olur fiyatı tam net bir şey söyleyemiyorum henüz bakmadığım için. Kasa için bütçem 21 bin kalıyor. Bu fiyatlarda hazır sistem önerisinde bulunabilir misiniz?
Öyle bakıyorum zaten aklımda birkaç sistem var ama buradaki arkadaşlar hangi markada kronik ısınma sorunu veya herhangi bir donanımda kornik sorun olup olmadıklarını biliyorlar bu yüzden buradan destek almak istedim. Teşekkürler yardımın için.
Öyle bakıyorum zaten aklımda birkaç sistem var ama buradaki arkadaşlar hangi markada kronik ısınma sorunu veya herhangi bir donanımda kornik sorun olup olmadıklarını biliyorlar bu yüzden buradan destek almak istedim. Teşekkürler yardımın için.
bu seviyede nvdia işine yaramaz çok. cuda çekirdeği kullanıcam desen zaten 4060ın neyiyle render yapıcaksın. 7600 iyi bi seçim olur arkadaşın attığını alabilirsin.
bu seviyede nvdia işine yaramaz çok. cuda çekirdeği kullanıcam desen zaten 4060ın neyiyle render yapıcaksın. 7600 iyi bi seçim olur arkadaşın attığını alabilirsin.
Render vs gibi bir işim yok zaten nvidia kalite ve teknoloji olarak daha iyi gibi geliyor o yüzden nvidia tercih etmek istiyorum hali hazırda bu fiyatlarda 4060 lı sistem oluyor işlemcisi de ya 5600 ya da 5500 oluyor genelde onda bir problem yok. Kalan diğer parçaların kalitesini bilmiyorum bundan mütevellit yardım istedim. Daha önce amd de kullandım Abdullah'ın çıkarttığı g2 sistemi almıştım zamanında rx570 vardı onda. Şu an rtx3060 lı bir sistem kullanıyorum. Kardeşim işi gereği macbook pro kullanıyor sırf arada bir kafasını dağıtsın beraber oyun oynayalım diye ona alacağım yani almışken birkaç sene parça değişikliği yapmadan rahat rahat kullanalım istiyorum. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela bunlar var aklımda ama ekran kartı firmaları hakkında bilgim yok kronik sorunu var mı ısınma sorunu var mı vs gibi
Pulse 5A-RTX 4060, AM4 AMD Ryzen işlemci seçenekleri ve son nesil Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartı ile, Pulse 5A-RTX 4060 hazır sistem oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da