kart artık cızırtı yapıyo 70 dereceye çıkıncaŞöyle bi 5-10 yıllık bir ekran kartıysa fanı %99 ihtimalle bilyalıdır, o da yağlanmaz bozulduysa değişmesi lazım.
temizledim hala aynı biraz ağır ve cızırtı yapıyorFanın içine kir, kıl bilmem ney kaçmışsa temizle sadece, başka bir şey yapman gerekmez. Gres yağı, güldürdü
Kartı soylede barı tahmın etmeye calısmayalım deyılmıkart artık cızırtı yapıyo 70 dereceye çıkınca
Mesaj otomatik birleştirildi:
temizledim hala aynı biraz ağır ve cızırtı yapıyor
2060s gainwardKartı soylede barı tahmın etmeye calısmayalım deyılmı
komple söktümSadece yapraklarını değil, motorunu da temizleyebildin mi?
wd 40 olurmu ?Bak o zaman motorun sadece ama sadece dönen yuvasına saç makinası yağından bir küçük damla damlatabilirsin. Ama motora değil, pervaneyi döndüren kısma...
evde olması lazım bakarım var ise yaparım yoksa kartı kırıcam oyun oynarken 70 dereceyi gördü gibi başlıyor cızırtıGerekmez, basit bir saç trajı makinası ile beraber gelen veya pazarda satılan metal yağlarından küççük bir damla yeterli.
Bir ince fırça veya bez ile de sürebilirsin, damlatmak zor gelirse...evde olması lazım bakarım var ise yaparım yoksa kartı kırıcam oyun oynarken 70 dereceyi gördü gibi başlıyor cızırtı
kartınız nedir acaba bilyeli fan olabilir o yüzden yağlayamazsınızekran kartı fanım yavaş dönmeye başladı bende ney ile yağlanıcan bilmiyorum aklıma gres yağ geldi olurmu ?