rafetsunal
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 158
- İsim
- Rafet Sunal
Beni aradılar ve tek bir soru sordular: '60 bin TL'ye nasıl bir bilgisayar toplarsın?' cevapladım. Sonra 'X ilçesinde mi oturuyorsun?' diye sordular. 'hayır, X ilinde oturuyorum' dedim. 'o zaman neden burayı seçtiniz?' dediler. 'oturduğum yerde iş ilanı yoktu, arkadaşlarımın olduğu o ilçeyi tercih ettim' diye cevap verdim. O hanımefendi, bulunduğum ildeki şubeyi arayıp beni onlara söylemiş. Onlar da aradılar ve konuştuk, ama sadece televizyon bölümü boşmuş. Sorun şu ki, televizyondan anlamıyorum. 'X ilçesinde olmaz mı?' diye sordum. Pazartesi gününü beklememi söylediler. Sizce ne yapmalıyım?
Ek olarak İstanbul'dan palet fabrikasından iş teklifi geldi onlarsa direkt 25bin maaşla gel başla dediler fakat hiç fabrikada çalışmadım bilmiyorum. Dediğine göre Excel üzerinden işlemler yapıp 1 sene boyunca neredeyse her işe koşmalıymışım.
Ek olarak İstanbul'dan palet fabrikasından iş teklifi geldi onlarsa direkt 25bin maaşla gel başla dediler fakat hiç fabrikada çalışmadım bilmiyorum. Dediğine göre Excel üzerinden işlemler yapıp 1 sene boyunca neredeyse her işe koşmalıymışım.