Neler Yeni

15-16 Yaşlarındaki Bir Kız Erkekten Ne Bekler?

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Enes
Merhaba ben 15-16 yaşlarında biriyim hayatım boyunca sağlam gerçekten ilişki diyebileceğim bir şey yaşamadım. Bir kızla konuşuyorum bir süredir belki ileride birbirimize bakış açımız değişebilir, ancak bu yaşlardaki iki kişi birbirinden ne bekler bilmiyorum, öğrenemedim. Yani bu yaşlarda insanlar birbirinden pandora vb. hediyeler vs. ister mi? Veya buluşmalarda lüks yerler? Önemli olanın insanların birbirine olan sevgisi olduğunda sizinle hemfikirdeyim, ancak birgün bir kızla buluşsam bile benden ne bekleyeceğini bilmiyorum biraz fikir verirseniz çok sevinirim.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Ahmet Deniz
Merhaba ben 15-16 yaşlarında biriyim hayatım boyunca sağlam gerçekten ilişki diyebileceğim bir şey yaşamadım. Bir kızla konuşuyorum bir süredir belki ileride birbirimize bakış açımız değişebilir, ancak bu yaşlardaki iki kişi birbirinden ne bekler bilmiyorum, öğrenemedim. Yani bu yaşlarda insanlar birbirinden pandora vb. hediyeler vs. ister mi? Veya buluşmalarda lüks yerler? Önemli olanın insanların birbirine olan sevgisi olduğunda sizinle hemfikirdeyim, ancak birgün bir kızla buluşsam bile benden ne bekleyeceğini bilmiyorum biraz fikir verirseniz çok sevinirim.
aga cinsellik yazanlar ne yaşıyor, bebe diyorki 15 yaşındayım, ne cinselliği gardaşlar, bütün kızlar paraya bakmaz (cinselliğe herkes bakar orası ayrı konu ama bu yaşta değil). Düzgün birisi ise ilk senin yakışıklı olup olmadığına bakar ve ağzın laf yapıyorsa olay bitmiştir. 15-16 yaşlarda para ve cinselliğe bakıyorsa vay halimize.

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kucuk nibba
herkes hayattan farklı şeyler ister. şunu kabullenmek lazım. koca koca adamlar gelmiş 15 yaşındaki kızlar gönül eğlendirmek ister muhabbeti yapıyor, ne garip.

Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
reis git meslek öğren, dil öğren, arkadaşlarınla aktiviteler yap ne yapacaksın bu yaşta kızı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne yapacaksınız da hediyeleşip hediyeleşip ayrılınca çöpe atacaksınız

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Enes
reis git meslek öğren, dil öğren, arkadaşlarınla aktiviteler yap ne yapacaksın bu yaşta kızı.
Dilim var ve gelişmeye devam ediyor, aktivite yapıyorum, elimden geldiğince yazın meslek öğreniyorum zaten dostum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Dilim var ve gelişmeye devam ediyor, aktivite yapıyorum, elimden geldiğince yazın meslek öğreniyorum zaten dostum.
dostum tamam o zaman kitap oku zaman israfıyla uğraşma. kızlara zaman israfı demiyorum ama saçma bir ilişki hem para hem enerji hem de zaman kaybına sebep olur. bu arada yabancı dilden kastının ingilizce ödevi yapmaktan ibaret olduğuna eminim

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Enes
dostum tamam o zaman kitap oku zaman israfıyla uğraşma. kızlara zaman israfı demiyorum ama saçma bir ilişki hem para hem enerji hem de zaman kaybına sebep olur. bu arada yabancı dilden kastının ingilizce ödevi yapmaktan ibaret olduğuna eminim
Telefonumda 2-3 adet ingilizce geliştirme uygulaması kullanıyorum. Günlük olarak okulda çok kalın bir ingilizce sözlüğü taşıyıp genel olarak inceliyorum. İzlediğim her dizi veya filmi altyazı ile izliyorum. İngilizcemi okulun verdiği eğitim seviyesi yeterli olmamasına rağmen imkanlarınla yükseltmeye devam ediyorum. Kitap sık olmasada okuyorum ve kendimi geliştirmeye yönelik çabalar içerisindeyim. Ev imkanlarımda projeler yapıyorum. Daha da saymamı ister misin? Bunu iyi huyunla yazdığını biliyor ve teşekkür ediyorum, ancak tanımadan uzaktan yargılaman yanlış anlaşılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Telefonumda 2-3 adet ingilizce geliştirme uygulaması kullanıyorum. Günlük olarak okulda çok kalın bir ingilizce sözlüğü taşıyıp genel olarak inceliyorum. İzlediğim her dizi veya filmi altyazı ile izliyorum. İngilizcemi okulun verdiği eğitim seviyesi yeterli olmamasına rağmen imkanlarınla yükseltmeye devam ediyorum. Kitap sık olmasada okuyorum ve kendimi geliştirmeye yönelik çabalar içerisindeyim. Ev imkanlarımda projeler yapıyorum. Daha da saymamı ister misin? Bunu iyi huyunla yazdığını biliyor ve teşekkür ediyorum, ancak tanımadan uzaktan yargılaman yanlış anlaşılıyor.
gerçekten kendini geliştiriyorsun seni tebrik ederim. bende seninle akranım ve şunu söylemeliyim ki, bu yaşlarda ilişki şart değil. özellikle 15 16 yaşlarıma kadar ilişki yaşamadım diye vurgulayarak belirtmen absürt olmuş. kızlarla konuşabilirsin ama ilişki için kendini kasmana gerek yok bence. bu arada kendini geliştirmenin bir limiti yok. gereksiz hediyeleşmelerde yaşama. tabi senin hayatın, istediğini yapabilirsin

Top Bottom