4000 e 180hz bulursun rahat4000 FİYATA FP MONİTÖR ihtiyacım var 144 hz olarak yardımcı olur musunuz?
4000 FİYATA FP MONİTÖR ihtiyacım var 144 hz olarak yardımcı olur musunuz?
bunu görmemiştim bu daha iyi.4000 e 180hz bulursun rahat
MSI G244f E2 23.8 Inç 180 Hz 1ms Full Hd Adaptive-sync Rapid Ips Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MSI G244f E2 23.8 Inç 180 Hz 1ms Full Hd Adaptive-sync Rapid Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunu önerebilirim
Ölü pixel iadesi için AMAZON veya Hepsiburada dan almanı tavsiye ederim kral.4000 FİYATA FP MONİTÖR ihtiyacım var 144 hz olarak yardımcı olur musunuz?
teşekkür ederim4000 e 180hz bulursun rahat
MSI G244f E2 23.8 Inç 180 Hz 1ms Full Hd Adaptive-sync Rapid Ips Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MSI G244f E2 23.8 Inç 180 Hz 1ms Full Hd Adaptive-sync Rapid Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunu önerebilirim
teşekkürler4000 e 180hz bulursun rahat
bunu önerebilirim
neden böyle peki aynı ekipman sonuçtaÖlü pixel iadesi için AMAZON veya Hepsiburada dan almanı tavsiye ederim kral.
Benim başıma geldi 23 Günde zar zor kurtardım almıyorlardı.
Başın ağrımasın
İade almıyorlar bilgin olsunteşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden böyle peki aynı ekipman sonuçta
https://www.hepsiburada.com/msi-23-...esync-premium-gaming-monitor-pm-HBC00005XCLNV güvenilir mi?İade almıyorlar bilgin olsun
Uğraştırıyorlar kısacası
Ben amazon hepsiburada diyorum sen bana rastgele satıcının ürününü atıp güvenilir mi? diyorsun
pardon ben yanlış anladım satıcı olarak diyormuşsunuz anladım teşekkür ederim.Ben amazon hepsiburada diyorum sen bana rastgele satıcının ürününü atıp güvenilir mi? diyorsun
Satıcıyı googleye yaz yorumlarına bak bakalım güvenilirmiymiş.
Normalde 2 hafta koşulsuz şartsız iade hakkın var fakat 4-5 tane değilse vs.vs bahane bulup gönderiyorlar.
Çok kişinin canı yandı
Al bunu pişman olmazsin4000 e 180hz bulursun rahat
bunu önerebilirim