2.el bir şey bulup alın bu bütçede sıfır bir şey alamazsınızyan bilgisayar olarak bir bilgisayar aldım ve hdmi girişli 1920z1080 bi monitör aryıtorum bilen varmıdır
evet onada baktımda malesef fiyatlar uçuyor benim 1 e veridğim monitörü 3 e felan koyuyolar2.el bir şey bulup alın bu bütçede sıfır bir şey alamazsınız
aa çok teşekkür ederim hocam düşünebilirim bunuEurocam EC-M19 18.5" 5 ms Full HD Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Eurocam EC-M19 18.5" 5 ms Full HD Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Eurocam EC-M19 18.5" 5 ms Full HD Monitör özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
sahibindene gir fiyatı 1k max olacak şekilde sınırla ne modeller çıkıyor buraya atamıyorum sen bakarsınevet onada baktımda malesef fiyatlar uçuyor benim 1 e veridğim monitörü 3 e felan koyuyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
aa çok teşekkür ederim hocam düşünebilirim bunu
çoğu ya arızalı yada 1920x1080 değil ya bide kargo ile uğraşmak istemiyorum umursamıyolar elektronik ürünlerisahibindene gir fiyatı 1k max olacak şekilde sınırla ne modeller çıkıyor buraya atamıyorum sen bakarsın
Rica ederim.evet onada baktımda malesef fiyatlar uçuyor benim 1 e veridğim monitörü 3 e felan koyuyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
aa çok teşekkür ederim hocam düşünebilirim bunu
almışken iyisini alınhocam bütçeyi 2-3k artırabilirseniz çok iyi olur
ben en iyi bunu buldum hocam https://www.trendyol.com/twisted-mi...-gaming-monitor-p-769599543?merchantId=105919iyisi önemli değil hocam yan pc ye alıcağım zaten çok oturmuyorum başında
siz biraz pahalıya gitmissiniz hocam ya ama teşekkür ederim yinedeben en iyi bunu buldum hocam https://www.trendyol.com/twisted-mi...-gaming-monitor-p-769599543?merchantId=105919
siz biraz pahalıya gitmissiniz hocam ya ama teşekkür ederim yinede
2. el bakmanız daha iyi olur o fiyat bandında sahibinden gibi sitelerdeyan bilgisayar olarak bir bilgisayar aldım ve hdmi girişli 1920x1080 bi monitör aryıtorum bilen varmıdır