Neler Yeni

SUPERBOX KULLANAN VARMI?

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Dostlar 1 yıldır öncü şekilde uğraştığım altyapı talebi ile ilgili maalesef hiç bir adım atılmıyor ve mecburen Superbox'ı araştırdım. Fakat tek kafama takılan şey hız testi. Mesela CS2 oynarken 60 ping altında alırmıyım? Elbette değişkenlik gösterecektir diyenler olacak ama ortalama hızı ne kadar? download/upload ve hangi ildesiniz? Bilgilendirme ve deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
Ben eskiden kullandım, stabil bir hizmet değil, özellikle büyük şehirlerde yoğunluğa bağlı olarak değerler aşırı oynuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Onur Yücel
Eski belediye başkanı da dahil olmak üzere (sit alanı ve müstakil bölgesinde) toplam 12 kişiden imza topladım, uzun ve resmi dilli bir dilekçe de yazdım yahu 1 yıl oldu bir arpa boy yol alamadılar.
Hocam imzayla mimzayla olmuyor o işler ben de çok çabaladım istanbul ümraniyedeyim telekom müdürlüğünü su yolu yapmıştım artık o derece . 4 yıl geçti hala fiber yok. Tahminimce firmalar rapor çıkarıyor hangi bölgede gelir yüksek hangi bölge internete yüksek para verir ve daha çok kar elde ederiz bunu düşünüp ona göre altyapı yapıyorlar. Caddede var mesela bizim , orda siteler yeni residanslar vs var. Fakat ara sokaklarda yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Hocam imzayla mimzayla olmuyor o işler ben de çok çabaladım istanbul ümraniyedeyim telekom müdürlüğünü su yolu yapmıştım artık o derece . 4 yıl geçti hala fiber yok. Tahminimce firmalar rapor çıkarıyor hangi bölgede gelir yüksek hangi bölge internete yüksek para verir ve daha çok kar elde ederiz bunu düşünüp ona göre altyapı yapıyorlar. Caddede var mesela bizim , orda siteler yeni residanslar vs var. Fakat ara sokaklarda yok.
Benim ikâmet ettiğim yer sit alanı (en fazla 2 katlı müstakil evler, villalar mevcut) burada ana caddeden fiber turuncu kablo geçiyor fakat bizim gibi ara sokakları olan yerlerde maalesef yok. Bu soruna en büyük ve tek çare Starlink ama maalesef Türkiye'ye girişine izin verilmiyor. İhtiyacını şuan nasıl gideriyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Onur Yücel
Benim ikâmet ettiğim yer sit alanı (en fazla 2 katlı müstakil evler, villalar mevcut) burada ana caddeden fiber turuncu kablo geçiyor fakat bizim gibi ara sokakları olan yerlerde maalesef yok. Bu soruna en büyük ve tek çare Starlink ama maalesef Türkiye'ye girişine izin verilmiyor.
Aynen de bizim hükümet erki , işlerini baltalayacak diye sokmazlar onu. Sırf kendilerinin ekmeğine taş koydular diye çinli araba üreticilerine ek vergi getiren adam bunlar :D

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
aktif olarak kullanıyorum evet online oyunlarda sıkıntı yapabiliyor nadiren ama genel olarak altyapım 50mb super box ile 110 gibi bisey alıyorum oldugum bölge de bazen anlamsız yavaslayabiliyor cok kötü durumda değilseniz tavsiyem almayın ama güzel alet net diyebilecegim bisey yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
aktif olarak kullanıyorum evet online oyunlarda sıkıntı yapabiliyor nadiren ama genel olarak altyapım 50mb super box ile 110 gibi bisey alıyorum oldugum bölge de bazen anlamsız yavaslayabiliyor cok kötü durumda değilseniz tavsiyem almayın ama güzel alet net diyebilecegim bisey yok
Online oyunlarda kaç ping alıyorsunuz?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
Online oyunlarda kaç ping alıyorsunuz?
ping değerlerim düsük aslında oyundan oyuna degisiyo uzun zamandır online oyun girmedim acikcasi ama girdigim zaman dedigim muhabbet oluyodu pingim düsük ama bazı noktalarda internette dalgalanmalar oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
ping değerlerim düsük aslında oyundan oyuna degisiyo uzun zamandır online oyun girmedim acikcasi ama girdigim zaman dedigim muhabbet oluyodu pingim düsük ama bazı noktalarda internette dalgalanmalar oluyor
Teşekkür ederim bilgilendirme için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,734
Üyeler
161,336
Son üye
burhan folcord
Top Bottom