KYLORIN
80+ Silver
nickini aldılarsa çoklar için olan ceza evine gönderirler sonra 3 güne salarlar.Bide klip almış cimere video kayitlarini vercekmis oyle soyledi
nickini aldılarsa çoklar için olan ceza evine gönderirler sonra 3 güne salarlar.Bide klip almış cimere video kayitlarini vercekmis oyle soyledi
Bunu yapan senin yaşıtındır, hiç bir şey olmaz cimere neler gidiyor seninki keşke gitsede sitemin işlediğine emin olur güveniriz.Valorantta bir bayan bana kufurler ederek macı sabote etti bende karsi takima şunu soyledim bizim takimda kadin var maci kazanamayacagiz bunu takimi sabote ettigi icin soyledim herhangi bir cinsiyetcilik soz konusu olmamasina ragmen beni cimere verecegini soyledi yasim 12 napicagim bir sey olur mu
Hayir 20 yaslarindaBunu yapan senin yaşıtındır, hiç bir şey olmaz cimere neler gidiyor seninki keşke gitsede sitemin işlediğine emin olur güveniriz.
Anladimnickini aldılarsa çoklar için olan ceza evine gönderirler sonra 3 güne salarlar.
Hesabi sildimHesabı silerlsen belki bulamazlar ama
Dediklerikide yap etherneti çek yapabiliyorsan ayarlar kısmından bir sıfırla sonrasında ise bir hafta kullanmaHesabi sildim
olm korkutmayın cocuğu yaaaaaaaaaa ıajsdunahjısdasnHesabi sildim
Teşekkurler.Cimer bu tarz şeyler için kullanılmaz zaten, korkutmak için söylemiş.
7 yıl hapis + 30 bin tl para cezasıValorantta bir bayan bana kufurler ederek macı sabote etti bende karsi takima şunu soyledim bizim takimda kadin var maci kazanamayacagiz bunu takimi sabote ettigi icin soyledim herhangi bir cinsiyetcilik soz konusu olmamasina ragmen beni cimere verecegini soyledi yasim 12 napicagim bir sey olur mu