Neler Yeni

Thermalright Assassin King 120 SE nasıl takılır

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Arda
Arkadaşlar yarın geliyor kule tipi soğutucum iyi midir ve nasıl takılır zor mu bilgisayarcıya götürmeme gerek var mı? Videosunu detaylı anlatımı bulamadım.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Arkadaşlar yarın geliyor kule tipi soğutucum iyi midir ve nasıl takılır zor mu bilgisayarcıya götürmeme gerek var mı? Videosunu detaylı anlatımı bulamadım.
içinde klavuz çıkacak. harfiyen uyarsan çok kolay takabilirsin.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
içinde klavuz çıkacak. harfiyen uyarsan çok kolay takabilirsin.
takamadım bilgisayarcıma götürdüm taktı güzel de 45 derecenin üstüne çıkmıyor valo da ooct teste 55 gördüm max

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Satürn
hocam içinden 4 tane içi boş kırmızı ya da mavi plastik parçaları çıkıcak. ilk başta stok soğutucunuz varsa onu vidalar ses çıkarana kadar döndürün sonra yavaş yavaş çok az bastırarak sağa sola döndürün sakın çekmeyin sonra stok soğutucu çıkmış olucak.Başta dediğim plastikleri işlemcinin etrafında 4 tane boşluk olucak onlara denk getirin kutudan vidada çıkıcak monteleyin (stok soğutucuyu çıkarınca anakart arka kapağı çıkıcak onu sabitleyin) 2 tane köprü gibi metal parçaları olucak onları da bu plastiklerin üstüne monteleyin sonra soğutucuyu belirli yerlere denk getirin monteleyin en sonunda fanı çıkıcak boşluklara metal parçaları geçirin çekiştirerek yana sabitleyin.

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus
Bugün alıp montajladim aslında kolay bir videoda yaparsın

Ekler

• IMG_2986.jpeg
    IMG_2986.jpeg
    218.6 KB · Hit: 59

xTalhax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Talha
bu darkfreezer x123 den daha mı kolay takma konusunda darkfreezer x123 bana illet ettirdide bu nasıl hocam basit mi klips vs işi yok değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,699
Üyeler
163,370
Son üye
sedasteknik