içinde klavuz çıkacak. harfiyen uyarsan çok kolay takabilirsin.Arkadaşlar yarın geliyor kule tipi soğutucum iyi midir ve nasıl takılır zor mu bilgisayarcıya götürmeme gerek var mı? Videosunu detaylı anlatımı bulamadım.
takamadım bilgisayarcıma götürdüm taktı güzel de 45 derecenin üstüne çıkmıyor valo da ooct teste 55 gördüm maxiçinde klavuz çıkacak. harfiyen uyarsan çok kolay takabilirsin.
süper güle güle kullantakamadım bilgisayarcıma götürdüm taktı güzel de 45 derecenin üstüne çıkmıyor valo da ooct teste 55 gördüm max
İşlemcininiz ne?Arkadaşlar yarın geliyor kule tipi soğutucum iyi midir ve nasıl takılır zor mu bilgisayarcıya götürmeme gerek var mı? Videosunu detaylı anlatımı bulamadım.
hocam içinden 4 tane içi boş kırmızı ya da mavi plastik parçaları çıkıcak. ilk başta stok soğutucunuz varsa onu vidalar ses çıkarana kadar döndürün sonra yavaş yavaş çok az bastırarak sağa sola döndürün sakın çekmeyin sonra stok soğutucu çıkmış olucak.Başta dediğim plastikleri işlemcinin etrafında 4 tane boşluk olucak onlara denk getirin kutudan vidada çıkıcak monteleyin (stok soğutucuyu çıkarınca anakart arka kapağı çıkıcak onu sabitleyin) 2 tane köprü gibi metal parçaları olucak onları da bu plastiklerin üstüne monteleyin sonra soğutucuyu belirli yerlere denk getirin monteleyin en sonunda fanı çıkıcak boşluklara metal parçaları geçirin çekiştirerek yana sabitleyin.Arkadaşlar yarın geliyor kule tipi soğutucum iyi midir ve nasıl takılır zor mu bilgisayarcıya götürmeme gerek var mı? Videosunu detaylı anlatımı bulamadım.
Sistemin ne knkaBugün alıp montajladim aslında kolay bir videoda yaparsın
RTX 4070 Ryzen 5 7600 ben bu sisteme taktım hocam.Sistemin ne knka
Ben r5 7500f Rtx 4060yi takacağım hayırlı olsun.RTX 4070 Ryzen 5 7600 ben bu sisteme taktım hocam.